Recent Content by inteligent

1. inteligent

Pomoc Nadawanie uprawnień do folderów z poziomu Windows

Próbowałem w polu login wpisywać "NAS-MAGNET\piosoc" niestety bez rezultatu jednak jutro u spróbuję u klienta jeszcze raz. Może problemem jest że podczas mapowania użyłem w polu login tylko nazwy usera i poświadczenia Windows gdzie jest to zapamiętane mnie nie puszczają. Spróbuję odmapować...
  2. inteligent

Pomoc Nadawanie uprawnień do folderów z poziomu Windows

Witam wszystkich, Mam nietypowy problem z nadawaniem uprawnień do folderów z poziomu Windows. Najpierw trochę informacji: - na QNAP wszyscy użytkownicy mają założone swoje konta w (login to 6 liter), - włączyłem na QNAP zaawansowane zarządzanie uprawnieniami, - nie ma domeny Active Directory...
  3. inteligent

Pomoc UPS CyberPower do TS-251d

Witam wszystkich, W najbliższym czasie chciałbym zakupić UPS do swojego QNAP TS-251d. Zależy mi na komunikacji USB i zastanawiam się na modelem firmy CyberPower model VP700ELCD-FR. Powyższy model nie znajduje się na liście kompatybilności firmy QNAP (zrzut w załączniku). Będę wdzięczny za...
  4. inteligent

Witam wszystkich

Witam wszystkich, Jestem posiadaczem NASa firmy QNAP model TS-251d. Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z NASem i mam kilka pytań zarejestrowałem się na forum. Z góry dziękuję za pomoc.