Recent Content by juniorjpdj

1. juniorjpdj

Pomoc Pobieranie za pomoca SSH w tle

Bardzo ladnie wytlumaczyles (pewnie wiesz ze ladnie :D) i bardzo dziekuje w imieniu forumowiczow. I taki offtop troche - co trzeba zrobic na range Q-lubiwicz? *nie umiem sie tego czatu doczekac :D *
  2. juniorjpdj

jakbym mial pomysla i checi to juz bys ja dostal, teraz to w literki nie trafiam :p
  3. juniorjpdj

no to mamy winowajce :/
  4. juniorjpdj

Ale wget chce miec uzyszkodnika przy sobie bo bywa interaktywny, dlatego w momencie odpalania trzeba byc do screena zalogowanym :)
  5. juniorjpdj

bo to najpierw piszesz screen, dostajesz konsole nowa, i potem w tej konsoli wget odpalasz potem jak chcesz zminimalizowac screena to klikasz CTRL+A+D
  6. juniorjpdj

Pomoc TS-269L Problem z odtwarzaniem plików m2ts (AVCHD) przez HDMI

Widzisz, a porzadny informatyk naprawia komputery rebootem albo reinstallem :D To tak tez mozna xD
  7. juniorjpdj

Aaa, widac ja nie w temacie :/ Niech sprobuje przeinstalowac :)
  8. juniorjpdj

Moze niech poprostu kolega sprobuje przeinstalowac XBMC, ew. w nowszej wersji.
  9. juniorjpdj

siara: Moja sieć domowa 06.2013

Ehhh, interfejs tabletowy w debianie to kwestia kilkunastu klikniec... :p Np. takie lxde tablet edition (konfigi lataja po sieci) albo nijaki Bodhi :)
  10. juniorjpdj

Dokladnie cos takiego mam do swojego taba.... Ale jak koniec off topu to koniec :)
  11. juniorjpdj

Na tablecie jak znalazl :) Chodzi ladnie bardzo, korzysta sie lepiej niz z androida, ma wieksze mozliwosci, pobiera mniej pamieci, mozna korzystac jak z komputera :) Tym bardziej ze mam tablet i etui z klawiatura :p A UG802 to nie tablet, to taki mini komputer (wielkosci pendriva) tylko ma...
  12. juniorjpdj

UG802? :O Nie jest to ta podroba MK802? SoC Allwinner A10? Jak tak to mam dla Ciebie debiana na to :D Mam tablet z tym SoC'iem.
  13. juniorjpdj

Ale to nie jest tak, ze potem po smierci aktualnego shella te komendy z & tez umieraja? (to tylko pytanie, bo tak mi sie wydaje a nie jestem pewien)
  14. juniorjpdj

Zainstaluj sobie screena (ipkg install screen), potem wejdz w folder gdzie chcesz sciagnac, odpalasz screena a w nim np. wgeta, czy co tam chcesz. Mozesz potem normalnie zamknac konsole, a jak bedziesz chcial wrocic do pobierania to screen -x.
  15. juniorjpdj

Witam

Taa, ale z tym tez nie dziala, przeciez widziales :D