Recent Content by jureko

1. J

Kawa i papierosy Moje potyczki z TS251A.

B650 jest sieć i DLNA ale jakoś nie lubię tego rozwiązania. No ale ostatecznie zwracam sprzęt do Amazona. Niestety nie obsługują gwarancji, ale przyjmują zwroty. Szkoda bo wolałbym mieć go jednak sprawnego, a nie wiem czy zdecyduję się na ten sam ostatecznie.
  2. J

Mógłbym podać przez DLNA, ale jakoś tego nie lubię. Wolałbym bezpośrednio. Ostatecznie serwis potwierdził uszkodzenie NAS, więc będe go odsyłał...bedzie w takim razie drugie podejście A słuchaj, kupowałeś w kraju czy może poza? Ostatecznie też będę swój odsyłał i chciałem Cię dopytać o...
  3. J

Cześć, wysłałem problem do HelpDesku, odpowiedź faktycznie szybka, konkretna itp. Ale okazuje się że problem tkwi w oprogramowaniu, które może będzie aktualizowane w niedługim czasie. Powiedzcie mi, czy ktoś z Was używa połączenia przez HDMI i mu to po prostu działa? Czy to po prostu wabik...
  4. J

A to świeża sprawa czy już rozwiązana? Bo ciekaw jestem jak czasochłonna jest to procedura.
  5. J

Mam 2G, może mało ale jak pisałem wcześniej nie chcę inwestować, aż sie nie 'dotrę' z tym urządzeniem. Nie mam też jakiejś dużej liczby aplikacji czy usług. Nie wiem czy to pytanie będzie na miejscu, ale czy w ofercie innych firm znalazłbym coś z jeszcze lepszą obsługą HDMI (marzę o takim z...
  6. J

Dzięki za wyjaśnienia _Floyd. Nieco mnie uspokoiłeś. Ogólnie mam wrażenie że soft ten najbliższy użytkownika (np Photostation) to jest co najmniej nieintuicyjny. Oczekiwałbym czegoś innego no ale cóż. A może QNAP wypuszcza aktualizacje softu które idą w dobra stronę i będzie tylko lepiej, co? A...
  7. J

Cześć, kupiłem na początku lipca QNAPa TS251A. Szczerze mówiąc najbardziej zależało mi na jego możliwościach odnośnie prezentacji i przechowywania zdjęć: podłączenie przez HDMI itp. Docieranie się z tym sprzętem idzie mi powoli, mniej więcej tak jak jego uruchamianie ;). Nie kupowałem na razie...