Recent Content by Kahalet

1. Kahalet

Pomoc Nie mogę wyłączyć QNAPa :(

Tak właśnie zrobię ale już nie dzisiaj. Jak się dowiem który program to dam znać. Na dzień dzisiejszy życzę dobrej nocki :)
  2. Kahalet

Ciekawe, któryś program faktycznie blokował ale teraz ciężko mi stwierdzić który dokładnie, możliwe że ten python a może jednak conteiner. Na razie działa. Jutro metodą prób i błędów spróbuję sprawdzić co to dokładnie było. Na razie dzięki za pomoc.
  3. Kahalet

Co to znaczy reset do ustawień fabrycznych? Mam wywalić 2,5tera danych z serwera bo się go nie da wyłączyć? Później znowu będę tydzień ładował i jakiś program się nie spodoba systemowi i znowu? No nie żartuj...
  4. Kahalet

Nadal działa tylko przycisk na obudowie jeśli chodzi o wyłączenie serwera.
  5. Kahalet

Co mogłem wyłączyłem, czy usunąłem zbędne rzeczy niestety bez efektu.
  6. Kahalet

No właśnie nie mogę wyłączyć serwera, o to mi chodzi w tym temacie.
  7. Kahalet

Dwie apki nie chcą się wyłączyć. Reszta jest szara, zamykanie serwera bez zmian.
  8. Kahalet

Nic swojego nie instalowałem, tylko apki z panelu sterowania.
  9. Kahalet

Chcę po prostu wyłączyć serwer i za żadne skarby nie chce działać. Metody wypróbowane: - w qnap finder - prawy przycisk w serwer i wyłącz - nic się nie dzieje, - po zalogowaniu do panelu i wybraniu "zamknij" - nic się nie dzieje, - w qnapmenager wersja na adroida po kliknięciu zamknij - nic się...
  10. Kahalet

Pomoc QCalAgent zawisnął :(

Apka ma ikonkę czaszki i nie potrafię nic z nią zrobić. Po najechaniu na ikonkę jest tylko napis: "Nieprawidłowe dane w pliku konfiguracyjnym aplikacji". Jestem początkujący w tych kwestiach więc proszę łopatologicznie. Qnap TS-231P, Wersja 4.3.4.0551
  11. Kahalet

Cześć

witam