Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Ciekawe, któryś program faktycznie blokował ale teraz ciężko mi stwierdzić który dokładnie, możliwe że ten python a może jednak conteiner. Na razie działa. Jutro metodą prób i błędów spróbuję sprawdzić co to dokładnie było. Na razie dzięki za pomoc.
Co to znaczy reset do ustawień fabrycznych? Mam wywalić 2,5tera danych z serwera bo się go nie da wyłączyć? Później znowu będę tydzień ładował i jakiś program się nie spodoba systemowi i znowu? No nie żartuj...
Chcę po prostu wyłączyć serwer i za żadne skarby nie chce działać. Metody wypróbowane:
- w qnap finder - prawy przycisk w serwer i wyłącz - nic się nie dzieje,
- po zalogowaniu do panelu i wybraniu "zamknij" - nic się nie dzieje,
- w qnapmenager wersja na adroida po kliknięciu zamknij - nic się...
Apka ma ikonkę czaszki i nie potrafię nic z nią zrobić. Po najechaniu na ikonkę jest tylko napis:
"Nieprawidłowe dane w pliku konfiguracyjnym aplikacji". Jestem początkujący w tych kwestiach więc proszę łopatologicznie.
Qnap TS-231P, Wersja 4.3.4.0551