-
Qumagie
Portów żadnych nie przekierowałem ani dla mnie ani dla nowego użytkownika i dla mnie wszystko działa dobrze. Nowy user ma prawo do przydzielonych folderów i zaznaczyłem access do Qumagie i qfile Pro też. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk- kizar
- Post #3
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Qumagie
Cześć, ustawiłem nowego user i hasło i zainstalowałem apke Qumagie na Android. Loguje się na Qumagie znajduje mi nas i mam dostęp do folderów ale poza siecia (4g czy 5g) jest connection fail. Dla mojego user na moim telefonie kiedy się loguje wszystko działa dobrze, mogę dostać się do folderów...- kizar
- Temat
- qumagie
- Odpowiedzi: 2
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Zakup pierwszego NASA.
Na razie trzymam na zew dysku plus na kompie dodatkowo. Czyli generalnie ts-251+ spełni wszystkie oczekiwania i nie ma potrzeby dopłacać do ts-253a tymbardziej że ma słabszy procesor. Czy dostajac się do Qnap np przez aplikację mobilna trzeba ten dostęp ustawić na routerze i Qnap, coś jak...- kizar
- Post #10
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Zakup pierwszego NASA.
Generalnie tak bo mam zdjęcia sprzed 15 lat i nie chce ich stracić. Dokładnie tak jak piszesz, filmy tylko na jednym dysku nie ma potrzeby mieć dwóch kopii. Do folderów ze zdjęciami będę dokladal nowe i chciałbym żeby nowe zdjęcia automatycznie kopiowaly się do drugiego folderu, żebym nie...- kizar
- Post #7
-
Zakup pierwszego NASA.
Czyli generalnie między kopiami takich dwóch folderów nie da się zrobić synchronizacji przy zmianie zawartości w jednym z nich? Sent from my Sony Xperia Z5- kizar
- Post #5
-
Zakup pierwszego NASA.
Tez tak zostanie Qnap i pytanie czy 251+ czy 253a, ten drugi ma lepszy transcoding czyli to czego ja oczekuje ale generalnie slabszy procek.- kizar
- Post #3
-
Zakup pierwszego NASA.
Witam, Rozważam zakup pierwszego NASA i po przeanalizowaniu rynku waham się między : TS-253a TS-251+ DS216+II Na czym mi zależy? 1. Przede wszystkim multimedia i jeszcze raz multimedia. Płynność w odtwarzaniu filmów Full HD, przez Plex na TV w głównej mierze. Kodi + Plex jeśli chodzi o Qnap. A...- kizar
- Temat
- backup dwóch folderów jeśli
- Odpowiedzi: 10