-
K
Qnap NMP1000 i rapidshare
Nie posiadam tego urzadzenia Posiadam TS-101 i na nim sciagam z rapida za pomoca dwoch programow Qrapid - ktory wkleja mi linki do urzadzenia Qget - ktory je pobiera za posrednictwem stacji QDownload W NMP-1000 o ile wiem Qownload tez istnieje wiec sprobuj uzyc w/w programow i pochwal sie...- kniazio
- Post #2
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
K
Crontab WebInterface
Na stronie https://forum.qnap.com/viewtopic.php?f=94&t=10902 jest crontab przez webinterface U mnie jednak na TS-101 wyswietla sie pusta strona Moze ktos ma jakies pomysly jak to odpalic Pozdrawiam- kniazio
- Temat
- cron php ts-101
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
K
Zbiór paczek do TS-101
Dzieki za odp Czy sa jeszcze jakies paczki przetestowane przez was ?? Dobrze by bylo zeby wypisywac nazwe paczki i jej przeznaczenie wtedy ludziska mieli by latwiej cos znalezc wybrac dla siebie itd a tym samym nasz zapomniany ts-101 wrocilby do lask byc moze Pozdrawiam- kniazio
- Post #9
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
K
QNAP - kissdx i tuner
Mam pytanie czy mozna by bylo wykorzystac ten plugin do ogladania filmow z qnapa na tunerze z linuxem ??- kniazio
- Temat
- serwer multimediów
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
K
Zbiór paczek do TS-101
No OK ale ja w pierwszym poscie pisalem zadalem pytanie czy ktos testowal jakies paczki Zeby sie podzielil informacja ewentualnie Ale dzieki za zainteresowanie bede probowal- kniazio
- Post #7
-
K
Zbiór paczek do TS-101
No i tak wlasnie robie pkg install nazwa_paczki i lipa praktycznie nic nie wchodzi tzn instaluje sie a nie ma tego pozniej w systemie bynajmniej ja nie moge znalezc- kniazio
- Post #5
-
K
Zbiór paczek do TS-101
No to wiem Mam Optware zainstalowane ale nic mi ztych paczek nie wchodzi jakos do ts-101- kniazio
- Post #3
-
K
Zbiór paczek do TS-101
Na stronie http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optwa ... /unstable/ jest mnostwo paczek pod ts-101 czy ktos cos testowal z tego zbioru ??- kniazio
- Temat
- optware / ipkg ts-101
- Odpowiedzi: 9
-
K
TS-101 Crontab
Crontab sie uruchamia bez problemow przy kazdym starcie tylko problem z tym ze w pliku conf crona nawet nie wiem w jakim jest linijka a wlasciwie kilka linijek wpisanych domyslnie do wykonania jakichs akcji a m-dzy innym do restartu Qtthpd o ktory mi wlasnie chodzi poniewaz nie wiedziec czemu to...- kniazio
- Post #3
-
K
TS-101 Crontab
Sciagnalem sobie na ts-101 crona przez qpkg edytuje crontab -e wuchodze z vi z zapisem :wq i wszystko jest ok do momentu restartu Po resatrcie moje wpisy w crontab sa kasowane Jak zrobic zeby sie nie kasowaly- kniazio
- Temat
- cron ts-101
- Odpowiedzi: 3
-
K
TS-101 QPKG
Zaczne jeszcze raz od poczatku bo nie wierze ze nikt nie ma podobnych problemow Na stronie http://play.with.free.fr/index.php/mise ... ap-ts-101/ jest wersja firmware beta 2.5.0 (probowalem tez na firmware beta 2.4.0) to samo Na stronie http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optwa ... /unstable/ jest...- kniazio
- Post #2
-
K
Instruktaż/Tutorial [Optware/Ipkg] - Ręczna instalacja - Zbiór paczek linuxowych! [TS-109/209/409]
A jak sie poslugiwac tym mc bo u mnie nic sie nie dzieje jakby okno mc bylo nieaktywne Uzywam AbsoluteTelnet- kniazio
- Post #5
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
K
TS-101 QPKG
Witam Szukam kogos kto przeprowadzil by mnie przez konfiguracje serwera Apache i Mysql na moim ts-101 Mam zainstalowane najnowsze firmware 2,5 +QPKG Poinstalowalem php apache mysql i nic mi niestety z tego nie wychodzi Nie mam pojecia gdzie i co poustawiac aby to chodzilo Przy instalacji paczek...- kniazio
- Temat
- app center ts-101
- Odpowiedzi: 3
-
K
TS-101/201 Oficjalny Firmware (v2.4.0 1023)+QPKG
Dajcie jakies dzialajace linki do QPKG dla ts-101 bo nie ma skad sciagnac Potrzebuje [QPKG WebUI] oraz [QPKG download] Ewentualnie wrzuccie na Rapida Bardzo pilne Dzieki z gory Pozdrawiam- kniazio
- Post #17
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
K
Odzyskac dane
A jakie jest haslo do ftp ktory podales w linku- kniazio
- Post #10
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu