Lebcio
Local time
23:48
Wyróżnione treści
0
Punkty reakcji
22

Ostatnia aktywność Wiadomości Wyróżnione treści O sobie

• Lebcio
      DDR4 32GB Kingston ValueRam 2666MHz KVR26S19D8/32 mam zainstalowane 2 szt. u siebie.
    • Lebcio
      Lebcio zareagował Haha Haha na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc Filmy nie działają 😦.
      @Silas Mariusz - rzuć prosze trochę światła tutaj, masz więcej expa w QuMagie i Iphone :)
    • Lebcio
      Lebcio zareagował Facepalm Facepalm na post SebekW w dyskusji Pomoc Wolumin zapchany 90%.
      No jak wywala skrypt który zapisuje mi na udział sieciowy to i pliki może wywalić. Na razie robię aktualizację więc muszę trochę poczekać. Nie ma już tego wykrzyknika bo wywaliłem jedną migawkę, więc się pewnie skopiuje. Wywalę wszystkie migawki...
    • Lebcio
      Sprawny , powód - zmieniam sprzęt , preferowany odbiór osobisty , cena 4k , jest możliwość sprawdzenia na miejscu , w zestawie urządzenie + przewód zasilający , kontakt tel 793771406 ew email rafisagatm@gmail.com
    • Lebcio
      Lebcio zareagował Lubię to Lubię to na post jerry1333 w dyskusji ssd m.2 do Qnap TS-464.
      WD Red SN700 NVMe WDS500G1R0C - rozmiar i tryb pracy (RAID czy bez) sobie wybierz w zależności od twoich potrzeb (jak potrzebujesz dużo miejsca i RAID-1 to weź dwa 2TB). My się tu nie znamy, rzucamy tylko literkami w monitor i czasami coś...
    • Lebcio
      Lebcio zareagował Haha Haha na post bojamar w dyskusji ssd m.2 do Qnap TS-464.
      Widzę, brak zrozumienia zadanych przeze mnie pytań. To już przeglądałem 5 razy i dlatego moje pytania. Może ktoś doradzi , kto się zna na rzeczy.
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…