-
Dyskusja Jak nie FTP to Co ?…
Działa mi poza siecią lan w 5g bez problemu- mariszo
- Post #24
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Chyba nie o ile dobrze pamietam ,spytałem go ale teraz jest w pracy ,mam nadzieje ze da znać najszybciej- mariszo
- Post #22
-
Nie teraz próbuje ustawić konto w Qfile ,z nextcloudem będę bawił się później ,teraz potrzebuje zrobić dostęp kilku użytkownikom do Qfile i mam z tym problem ,bo te same dane dzisalaja tylko na moim iphonie a nie działają na tel z Androidem- mariszo
- Post #20
-
Sprawdziłem ,nie działa połączenie ,cz może być to problem ze jest różnica czasu 1 godz między mną a nim ,nie wiem co już mam wymyślić- mariszo
- Post #18
-
Dziwnow Dobry dalej potrzebuje pomocy z Qfile ,konto Rafal powyżej działa mi na moim tel z iOS,po podaniu danych logowania znajomemu na tel z Androidem ,wyskakuje ze połączenie się nie powiodlo ,wiec konto działa u mnie na tych danych a u niego nie ,co może być nie tak ? pozdrawiam- mariszo
- Post #16
-
Dzięki na pomoc ,konto ,Rafał’ zaczęło działać ale u znajomego w UK to samonkonto nie działa .myślałem ze przyblokowane IP z UK ale nie ,co jeszcze może być przyczyna ? Gdzie szukać rozwiązania ?- mariszo
- Post #13
-
Dzięki za pomoc ,wezmę sie do tego wkrótce Ps.jeśli chodzi o Qfile to czy mogę ustawić go tak żeby moji znajomi logowała się na niego i był widoczny tylko plik który udostępniam z qnapa ? Pozdrawiam- mariszo
- Post #10
-
Może jakiś tutek na yt znajdę Dzięki za pomoc Panowie- mariszo
- Post #7
-
to ja pewnie nie ogarnę jak tyle ustawiania- mariszo
- Post #5
-
Witam zacne grono :) Mam pytanie Chciałbym się dzielić plikami z kolega i dodawać nowe ,pobierac,edytować,jaki sposób najlepiej wybrać ? Ftp ? Czy coś innego godnego polecenia Mam stałe IP może się przyda Pozdrawiam- mariszo
- Temat
- ftp
- Odpowiedzi: 25
-
Pomoc Veeam nie widzi Qnapa w sieci
Załapało ! @Artproject-2004 ustawiłem tak jak na zdjęciu od Ciebie @SiewcaRyżu shared folder wymagał podania tylko IP i folderu gdzie ma być zapisany backup ,moim błędem było to ze między IP qunapa a folderu docelowego backupa wpisywałem nazwę woluminu na którym jest docelowy folder backupu...- mariszo
- Post #17
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Połączyłem się przez ftp,widzi folder który udostępniam- mariszo
- Post #14
-
Dzień dobry ,niestety nic nie udało mi się zrobić ,dalej nie działa ,czy do Veeama free trzeba mieć licencje ? pozdrawiam- mariszo
- Post #12
-
@Artproject-2004 Dzięki za info ,wersje Veeam'a podana przez Ciebie już ściągnąłem jak wrócę do dumu to zainstaluje i dam znać …. Pozdrawiam- mariszo
- Post #11
-
Dzieki Panowie nic nie pomogło ,manualnie nie ma możliwości wybrać qnapa może w wersji płatnej Veeama,wyłączenie Qufirevalla tez nie pomogło Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli- mariszo
- Post #8