Recent Content by Nadiel

1. Nadiel

Pomoc Wordpress

Miałem przekierowane na IP wewnętrzne w bazie. Teraz ustawiłem na kurzynski.ddns.net wiec powinno się zewnetrznie wyswietlac
  2. Nadiel

Pomoc Wordpress

Musisz trochę prościej bo nie do końca wiem co mam sprawdzić ;)
  3. Nadiel

Pomoc Wordpress

Ale chodzi Ci o Hosta wirtualnego ze skierowaniem na katalog ? Mam cały czas ustawione (no chyba że chodzi Ci o coś innego):
  4. Nadiel

Pomoc Wordpress

Wcześniej miałem problem, że po próbie odpalenia stronki z zewnątrz nie ładowała się żadna grafika i style. Na forum znalazłem taki problem i rozwiązany był właśnie w taki sposób.
  5. Nadiel

Pomoc Wordpress

Mam pytanie odonśnie pierwszego problemu. Po ustawieni sklepu (wszystko na wewnetrznym IP dziala poprawnie) zmieniłem w wp-option siteurl i home na moja stronke kurzynski.ddns.net Sprawdziłem, że ładuje się wszystko poprawnie, ale w momencie kliknięcia na jakąkolwiek podstronę wywala internal...
  6. Nadiel

Pomoc Problem z Wirtualnym Hostem

Udało się. Problem leżał po stronie funboxa tak jak pisałeś. Przy logowaniu i ustawieniach był cały czas brany pod uwagę ipv6 domyślnie. Dopiero po zmianie na ipv4, dało rade wszystko ustawić i teraz działa poprawnie. Wielkie dzięki za pomoc ;) Gdyby ktoś miał taki sam problem zapraszam na...
  7. Nadiel

Wyłączyłem funkcje UPnP, przekierowałem porty w funbox Ale chyba nadal nie działa. Pewnie gdzieś jakaś pierdoła siedzi i nie mogę jej zlokalizować gdzie jest błąd. Nadal nie mogę znaleźć gdzie siedzi błąd. Nie pasuje mi coś z przekierowaniem tych portów ale nie wiem już co zrobić. SiewcaRyżu...
  8. Nadiel

A przekierowanie portów UPnP mam mieć włączone czy nie ?
  9. Nadiel

W NAT/PAT ustawiłem port wewnętrzny 80 zewnętrzny na 28539 (samo poprawia wiec innego nie można ustawić). Na Wirtualnym hoscie nic nie zmieniałem więc zostało to co w pierwszej wiadomości. Ale chyba nadal nie działa ;/
  10. Nadiel

DNS dobry. Jak wrócę do domu to sprawdzę przekierowywanie tych portów bo tak naprawdę to tego nie konfigurowałem a założyłem, że przekierowanie jest prawidłowe. wpisalem w moim routerze (orange fun box) NAT/PAT aplikacja / usługa port wewnętrzny...
  11. Nadiel

Mam problem z ustawieniem Wirtualnego Hosta na moim QNAP TS-228. ustawiam WH (wpisuje co mam ustawione w witrualnym hoscie bo nie mogę dodać grafiki): kurzynski.ddns.net /Web/nowy_sklep HTTP 80 site1.www.net /Web/WordPress HTTP 80 kiedy wchodzę przez przeglądarkę na link...
  12. Nadiel

Pomoc Udostępnianie stronki bez domeny

Czyli wystarczyłoby, że stworze sobie konto np. no-ip i tak zorbie DDNS, podpinajc go pod mojego QNAP i za pomoc IP które dostane w no-ip będę mógł z zewnątrz łączyć się z moją stronką postawioną na QNAP tak ?
  13. Nadiel

Pomoc Udostępnianie stronki bez domeny

Mam pytanie. Czy aby udostępnić stworzoną w WordPress (z wykorzystaniem QNAP TS-228) stronkę na zewnątrz potrzeba wykupionej domeny czy można to jakoś obejść ?
  14. Nadiel

Witam wszystkich

wiesz może jak można korzystać z Czatu ? Bo nigdzie nie mogę znaleść możliwości pisania
  15. Nadiel

Witam wszystkich

Hej