Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam
Jeszcze jest, kupowałem w atmar.pl ponad 2 lata temu i tam było tylko 2 lata, ale 3 lata jest producenta. Sprawdzałem na stronie QNAPa to jest jeszcze do V.2026 na gwarancji.
Tworzę ticketa, zobaczymy co dalej będzie.
Pozdrawiam
Dokładnie :) ale to 'przemyślane' zastosowanie dla niego :)
Czy "Resetuj ustawienia" to nie resetuje 'tylko' ustawień i zostają zainstalowane aplikacje ?
Czyli jak normalny człowiek zainicjował NASa od początku (bez dysków) i potem je...
Witam
Temat powiązany z moim poprzednim Pomoc - TS-464 - Dodanie starych PULi po wymianie dysku systemowego
Sprawa zakończyła się dobrze, Pan Grzegorz po 3 dniach walki odzyskał mi obie PULe pamięci!
Ale mam nowy problem i już nawet ChatGPT mi...
Witam
Brak rezultatu ...
Zauważyłem, że jak po wykonaniu tej komendy jest wywoływane sprawdzanie PULI to zatrzymuje się ok 25% ..
Z logów systemowych to tylko tyle jest
ale w innym logu "/var/log/storage_lib.log" znalazłem coś takiego...
Witam
Pacjent TS-464 (4xSata + 2x M2)
Na M2 zainstalowany system i wszystkie aplikacje
Na sata 2 PULe
1. RAID-0 2x3TB
2. RAID-0 2x10TB
(tak RAID-0) to do specyficznych zadań, zrobienia 'szybkiego' backupu setek GB, szybka selekcja, dobre...