Recent Content by sagemini

1. sagemini

Temperatury pracy TS-x51/TS-x51+

Obiecałem wczoraj, że dodam screen od siebie więc niniejszym do czynie. W tle uruchomione w zasadzie wyłącznie standardowe usługi + Linux Station.
  2. sagemini

Nie właśnie więc tym bardziej dziwią mnie trochę te temperatury. Wieczorem wkleję zrzut z temperaturami w idle. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
  3. sagemini

Jak widać temat przynosi dość ciekawe rezultaty. U mnie przy relatywnie dość niskich temperaturach dysków, temperatura CPU i systemu jest jednak dość wysoka. U alxfrk jest znowu odwrotnie. Dyski są bardzo ciepłe ale temperatury CPU i systemu utrzymywane są na niższym poziomie przy niemal...
  4. sagemini

Cześć Wszystkim!

Hehe :D Na swoją obronę dodam jedynie, że mile wspominam S ale QNAP ma w sobie kilka zalet więc zmiana póki co na +
  5. sagemini

Pomoc APC 350CS - ile pociągnie wraz z TS-251 ??

Cześć, Przeglądając ten temat widzę, że u wszystkich Was czas szacowanego podtrzymania zasilania oraz wartość procentowa baterii maleje wraz upływem czasu. Czy wymaga to jakiejś dodatkowej konfiguracji od strony NAS'a lub/i kalibracji samego UPS'a?. Dziś przeprowadziłem test na moim TS-251+...
  6. sagemini

Cześć Wszystkim, Przeszukałem forum i nie znalazłem identycznego tematu a te które istnieją są już bardzo wiekowe. Zatem do rzeczy - chciałem Was zapytać jakie temperatury osiągają Wasze NASy w idle?. Swojego TS-251+ użytkuję od niespełna dwóch tygodni i zastanawiam się czy poniższe wartości...
  7. sagemini

Cześć Wszystkim!

Cześć, Mam na imię Marcin, forum śledzę już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz zdecydowałem się założyć tu konto. Obecnie, tj. od niespełna dwóch tygodni użytkuję QNAP'a TS-251+ i póki co jestem bardzo zadowolony z przesiadki z S na ten właśnie model.