Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Hejka
Coś jest zjebane z tym Qufirewall-em,
napierdziela mi IP-kami w Qulog Center, ale tymi ip-kami co mam zablokowane na forever,
nigdy tak nie bywało,
mam teraz taki syf w Qulog Center że głowa boli.
Coś ktoś wie co się odwala ?
pozdro
SW
Znowuż pokazała mi się aktualizacja tego badziewia SMB które tak skopało mi Qnap-a
Instalować to czy nie instalować?
Dodatkowo mam dostępną nową aktualizację:
instalować to czy nie instalować, skopane to czy ok... ?
Mam wrażenie że czasem tak wszystko psują że już mam stracha cokolwiek...
Uporałem się już z każdym z tych tematów wpisze na forum rozwiązania może się komuś przydać, a udało mi się przywrócić:
1. Dostęp przez www do Qnap-a przez hosta xxxx.cbkk.pl - okazało się że blokuje mi IP routera brzegowego więc sam się blokował, dlatego że qsync i inne usługi wykrywane są po...
1732219102
Czy jak zrobie Przywróć domyślnie udostępnione Foldery to wywali mi dane których i tak już nie widać a są na qnapie, muszę tylko zgraćwinscp. Naprawia foldery systemowe ? I zostaiwa moje ?
PS. dałem przywróć domyślne udziały to mi pisze że już istnieją a ich nie widać i nic się nie...
Jak to jest w tym qnap-ie bo zapomniałem jak się tworzy wolumin uproszczony
Idzie na niego kliknąć jak na folder ? bo ja nie mogę na ten Backup albo CBKK
Tylko teraz najgorzej to będzie ten qsync przywrócić wyjebało mi cały folder homes ze wszystkimi kontami na qnapie jest tylko jest niewidoczny muszę jakoś go ręcznie może przywrócić, wrzucić te pliki do niego i może pójdzie...
Już sobie ściągnąłem mam 4 zatoki ale jeszcze nie instalowałem za chwilkę to zrobię, okazało się że po tym downgrade SMB powrócił mi dostęp do LAN jupi xD
Ale mam w uj odzyskiwania danych
O kurde szybko restartłem bo na razie pobierał uf...
To będę musiał se ściągnąć tą z jedynką i ręcznie walnąć.
Ale czemu po zwykłym przywracaniu mi tak zjebał foldery masakra
Nagromadzenie pecha hehe
Qsync nie działa bo nie ma folderu homes z użytkownikami, jak on moze systemowy folder nie...