-
Dyskusja PyLoad - nie otwiera się strona logowania
W opisie mojego filmu http://bit.ly/1UHeOxT jest link do pobrania z mojego serwera- spietrza
- Post #13
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja pyLoad konfiguracja, rejestracja
A mój film Ci nie wystarczy ??- spietrza
- Post #7
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Virtualization Station i dysk VHD
Po prostu zmieniłem rozszerzenie pliku vhd- spietrza
- Post #6
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Dyskusja Brak połączenia z NAS lub innym Container
W container nie widzę ip a jedynie id Ustawienia domyślne w Containter Station W kontenerze wrzucony port do bazy postgres Już wiem jak czyli Kontener jest na 10.0.3.4/24 a NAS 192.168.20.12- spietrza
- Post #3
-
Dyskusja Brak połączenia z NAS lub innym Container
Na jednym konterze mam odpalony Confluence.( http://192.168.20.11:32771) Przy konfiguracji bazy Postgres próbuje się połączyć docelowo z bazą umieszczonąna NAS bezpośrednio.(192.168.20.11) Ale efekt jest mizerny. Ni widzi bazy No ok więc utworzyłem kontener z bazą Postgres i zlinkowałem oba...- spietrza
- Temat
- aplikacji container station docker postgres
- Odpowiedzi: 4
-
Zapraszamy do pobierania QTS 4.3 Beta,...
Samobójcy są wśród nas. Powodzenia- spietrza
- Post #4
- Forum: Aktualności z branży i informacje prasowe
-
Instruktaż/Tutorial Gitlab
Jestem na etapie komendy bundle install w Skompiluj: libv8. Kończy się wywołanie błędem Unfortunately, an unexpected error occurred, and Bundler cannot continue. Czy przed komendą mam uruchomić plik patch i dopiero wtedy bundle install. Jeśli mam QNAP Intel wystarczy # linię + flags <<...- spietrza
- Post #16
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
Wiedza Xopero Free Forever
Dla wszystkich zainteresowanych Xopero uruchomiło program Xopero Free Forever. Możesz mieć za darmo aplikacje na serwer + 3 klientów. Wystarczy jedynie podać email. Pełna informacja o programie na stronie Xopero Free Forever | Xopero- spietrza
- Temat
- app center xopero
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
No super w linuxie nie ma ale w Virtualization Station muszę wskazać dysk HDD. A on jedynie wyświetla z listy wyboru pliki IMG Dobra po prostu zmieniłem rozszerzenie na IMG o poszło. Kurde czasami człowiek nie szuka w najprostszej metodzie :)- spietrza
- Post #3
-
Utworzyłem na stacjonarnym kompie kopię całego dysku jako VHD. Następnie przekonwertowałem obraz VHD do IMG aby móc podpiąć jako dysk do nowo tworzonej maszyny wirtualnej. Wszystko do tego momentu powiodło się. Jednak aby nie było za kolorowo podczas uruchamiania pojawia się błąd Mogę...- spietrza
- Temat
- dysk virtual machines virtualization virtualization station
- Odpowiedzi: 5
-
Dobra zmiana
Cześć, skoczyłeś kompletnie na inna platformę. Gratulacje z wyboru- spietrza
- Post #2
- Forum: Witaj nieznajomy!