Recent Content by suchokrates1

1. suchokrates1

Pomoc TS-431P- serwer WWW przekierowuje do dashboardu Qnap a nie strony WWW

Nie mam QuFirewall (powinienem? :D), porty poniżej:
  2. suchokrates1

Po zmianie portu wszystko działa- dziękuję bardzo, jeszcze jedno pytanie, jak dodać ogarnąć certyfikat SSL z Let's Encrypt na moją domenę? Na tej z myqnapcloud jest ale chciał bym również na mojej własnej
  3. suchokrates1

Wordpress jest zainstalowany "luzem" w folderze Web, po usunięciu index.php bez zmian, nadal przekierowanie do Qnapa- nawet próbując wejść lokalnie na 192.168.100.208:80 albo 8081 przekierowuje w to samo miejsce a nie na serwer www
  4. suchokrates1

Działa, tyle że nie serwer WWW, który miał być pod tym adresem- jak napisałem wyżej.
  5. suchokrates1

Bawiłem się wczoraj wieczorem trochę- aktualny adres: https://dawidsuchodolski.myqnapcloud.com/ a przy wejściu z podpiętej domeny nie ma odpowiedzi- mimo ustawionego przekierowania na ten adres z portem 8081
  6. suchokrates1

Mam Wordpress'a wrzuconego bezpośrednio, port to 80, mam odznaczony checkbox, który pokazałeś od początku.
  7. suchokrates1

Cześć Na początek napiszę że jestem raczej zielony więc z góry przepraszam za pewnie banalne pytanie. Posiadam w/w NAS, chciałem postawić na nim własną stronę WWW- na razie testowo wrzuciłem Wordpresa, który w pełni działa, gdy wchodzę na niego przez adres IP wyświetlony w sekcji My DNS wszystko...