-
Dyskusja Nvidia Shield - offtop
To jest one+.Harmony One ktory jest rzadkoscia mial bluetooth i wifi.Wygladem przypomina np.harmony 950- szumi77
- Post #7
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
zgadza sie,taka specyfikacja serii Harmony,ktora nie kazdemu odpowiada:)Ale lacznosc jest wazna i jak sie nie myle Logitech zatrzymal sie na IR.Byl chyba model One ktory czesto byl i jest mylony z seria ONE 885,950 czy 10..,Ale to jest blad,bo One mial lacznosc poprzez wifi!- szumi77
- Post #5
-
Jasne,jezeli przystawka ma lacznosc z pilotem poprzez IR.Nie wiem jak wlasnie jest w przypadku Nvidia,ale np polecana z najtanszych opcji przystawka Xiaomi MI Box S ma lacznosc bardzo dobra poprzez bluetooth i rzeczywiscie pilot moze byc w drugim pokoju,ale Harmony wydaje sie byc juz...- szumi77
- Post #3
-
Mam pytanie,bo mowa jest tutaj o pilocie Harmony.Przystawka laczy sie z pilotem za pomoca bluetooth?Pilot harmony laczy sie natomiast poprzez IR,chyba ze jest przystawka Hub,ale wtedy lacznosc odbywa sie wylacznie poprzez smartfona?- szumi77
- Temat
- bluetooth harmony hd station
- Odpowiedzi: 7
-
Dyskusja Klient VPN (QVPN)
Troche odgrzje temat.Kto kupowal NordVPN,czy koniecznie przy wykupieniu nalezy wybrac kraj Polska,czy mozna zostawvi USA,czy moze jeszcze jakis inny?- szumi77
- Post #8
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja Uszkodzony dysk,brak dostepu do danych
Niestety restart nic nie daje!- szumi77
- Post #3
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Uszkodzony dysk,brak dostepu do danych
Ts-453Be Kurcze sie tutaj wydarzylo:-(Wyglada ze jest problem z jednym dyskiem-WD Red 4TB,zakupiony jako nowy przepracowal ok.200 dni i na nim sa jak na zlosc najcenniejsze dane. ale,z jakiego powodu brak calkowitego dostepu do danych na drugim dysku? W File Station pusto ,zmapowane foldery w...- szumi77
- Temat
- danych dostępu ts-453be
- Odpowiedzi: 2
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Awaria QNAP TS-228A?
Równiutko po miesiacu:(- szumi77
- Post #6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Awaria QNAP TS-228A?
ostatnio mialem ten sam przypadek z ts-251a.Zwrot na gwarancji=zwrot pieniedzy- szumi77
- Post #4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Przy piwie Dylemat przy wyborze
Ja rowniez po trefnym zakupie ts-251a, rowniez rozwazam zakup kolejnego Qnapa. Moze ktos podac wskazowki dla wymienionego wczesniej ts-251+ -8G jak sie ma np.do Ts-253Be-4G bo przedzial cenowy z podanymi pamieciami jest podobny.Ktos zachwalal kiedys Ts-453Bmini,a chyba Ts-253Be to pomniejszony...- szumi77
- Post #3
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Kawa i papierosy Moje potyczki z TS251A.
Dzisiaj zostalem poinformowany,o calkowitym zwrocie kosztow zakupu Qnapa.Tak,ze problem byl jak sie zepsul,teraz problem jest co dalej??- szumi77
- Post #15
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
a Jaki masz tv Samsung?- szumi77
- Post #13
-
Dosyc swieza,serwer odeslalem 2tyg temu.Dzisiaj dosalem informacje,ze w przeciagu tygodnia powinien byc final sprawy.Czy wroci naprawiony,czy bedzie wymiana na nowy,tego niewiem.Czy jest fizycznie w serwisie producenta ,czy sklep naprawia na wlasna reke??Czy jest mozliwosc ze wroci do mnie np.z...- szumi77
- Post #9
-
Moj ts-251a rowniutko po miesiacu uzytkowania/zabawy,podczas gdy bylem w pracy odmowil posluszenstwa,po przyjsciu z pracy byl cichy jak makiem zasial.Niestety juz jak sie wylaczyl,tak juz sie nie wlaczyl.Odeslalem do sklepu i zostalem poinformowany,ze zostanie wysłany do serwisu producenta w...- szumi77
- Post #7
-
Kawa i papierosy Serwer NAS do użytku domowego
jako ze temat jest o domowych zastosowaniach serwerow,ktore glownie sluza jako magazyn danych,udostepnianie plikow,itp,a kryteria cenowe sa ok.1tys,ma ktos wiedzena na temat serwera,uzywa ts-328?Przypadkiem wyczytalem wlasnie o tym serwerze,ze jako najtanszy 3-dyskowy nas zdobył nagrodę Computex...- szumi77
- Post #17
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)