Recent Content by tari

1. tari

QNAP TS-351

Niestety temat monitoringu w FHD w pracy ciągle czeka na decyzje o kupnie Qnapa albo dedykowanego rejestratora...
  2. tari

QNAP TS-351

Tylko kamery ip po lanie. Monitoring na usb to brzmi hardcorowo.:p
  3. tari

QNAP TS-351

Niestety na razie kupilem tylko ts453be do domu i nawet nie mam czasu dobrze sie pobawic tym. Może u Ciebie temat sie lepiej rozwinie :)
  4. tari

QNAP TS-351

Nie prosiłem o dyskusję co kto uważa za backup :) Tym bardziej bez przeczytania mojego 1 posta gdzie widać ze backup jest wieloetapowy. Na serwerze również jest raid 1 wiec 2x raid1 + usb + chmura. Dla mnie to wystarczająco. Dziękuję za odpowiedzi na moje pytania i nadal czekam na dwa...
  5. tari

QNAP TS-351

Nie rozumiem. Dla mnie fakt, że jeden dysk może paść a na drugim będą dane to backup w czasie rzeczywistym, A o ten program sprzedażowo magazynowy to pytam w kategoriach czy ktoś to może już robił? czy praktykuje się takie rozwiązania?
  6. tari

QNAP TS-351

Cześć. Proszę o poradę czy ten model podoła temu co by mi się chciało. Ma licencje na 8 kamer co skusiło mnie żeby brać go poważnie pod uwagę. I tak muszę kupic NAS'a więc jakby załatwić od razu monitoring dla 8 kamer byłoby świetnie. TS-351 - Specyfikacja sprzętowa Chciałbym: Układ dysków...
  7. tari

Witajcie.

Cześć wszystkim. Zamierzam zacząć przygodę z Qnap'ami to miejsce wydaje się do tego odpowiednie ;)