Recent Content by travan

1. travan

Pomoc TS-231P

Pomóżcie bo mi ręce opadają! Ja zielony w te klocki :( Taka sytuacja wchodzę na Qnapa o godzinie 15 wszystko git! Po 3 godzinach wbijam a tu zero? Brak dostępu? Dokładnie nie pamietam co było napisane, ale problem z zaporą brak dostepu do urządzenia po sieci lan? Nie wiem czym to jest...
  2. travan

Pomoc Problem z TS-231P

No własnie też tak myślę? czekam co mi napisze HelpDesk? Dobrze że jeszcze na gwarancji.
  3. travan

Pomoc Problem z TS-231P

Z dyskiem wszystko ok. Tylko przed chwilą zrobiłem mu zamknięcie z poziomu przeglądarki i też zgubił ustawienia karty sieciowej? Nawet dioda STATUS się nie pali? Hasło zmienione. Nie reaguje na 2-3 sekundy jak przytrzymam? Jak przytrzymam dłużej to właśnie zamyka i amen! Napisałem na HelpDesk i...
  4. travan

Witam Wszystkich

WITAM WSZYSTKICH!
  5. travan

Pomoc Problem z TS-231P

Witam Forumowiczów! Może mi pomożecie? Jestem użytkownikiem w/w Nasa. Faktem nie biegam tak we wszystkich ustawieniach i konfiguracjach. Takie moje pytanie? Wczoraj sytuacja taka? Mam ustawiony harmonogram włączenia o 9.00 i wyłączenia o 22.00. Okazało się że serwer włączył się o 22.07...
  6. travan

Pomoc Problem z dostepem do TS-231p

Najlepsze jest to? Że przez strone www. mycloud dostałem sie w końcu do qnap!a! Ale dalej przez sieć lokalną nie moge?
  7. travan

Pomoc Problem z dostepem do TS-231p

Witam Wszystkich FORUMOWICZÓW!! Przepraszam Was za ten mój post, ja naprawdę nie jestem oblatany w sieciach, takie głupie pytanie? Miałem Liveboxa 3.0 po przepięciu dali mi cos Funboxa 2.0 i za cholerę nie moge dostać sie do swojego Qnapa? Model TS-231p? Przez chwile Qfinder go widzi ale brak...