-
Drugi NAS - Centrum multimedialne
Rzucisz jakieś propozycje? Skrócisz mi czas szukania o jakiś tydzień i to, że znów się nie wpier....e Bez Apple- wiktoriano
- Post #5
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
W sumie wyjdzie sporo taniej :)- wiktoriano
- Post #3
-
Panowie i Panie. Mój pierwszy NAS TS-230 to niewypał, z resztą Qnap chyba też jest tego zdania skoro jest już TS-233... Zastanawiam się jeszcze pomiędzy synGology, bo się obraziłem na mojego TS'a, ale już się odbraziłem, bo widzę sporo różnic na plus i minus pomiędzy Qnap i SynGology...- wiktoriano
- Temat
- jaki nas pierwszy nas pierwszy serwer
- Odpowiedzi: 7
-
Dyskusja QVPN - QBelt rozłącza po 3 minutach
Nie ma w profilu do wybrania TS-230, a "x" oznacza dowolną liczbę. Tak myślę.- wiktoriano
- Post #16
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Na razie odpada, korzystam w pracy. W QTS 5.1 nie ma na liście WireGuard- wiktoriano
- Post #13
-
Rozłącza losowo czasami 2 min. czasam 6 min. różnie, uważam że to prolem albo z Win10, albo z QVPN. Testowałem na androidzie z tym samym ISP i nie ma problemu.- wiktoriano
- Post #11
-
Witam. Odświeżam. Mój ticket skończył, się tym, że miałem sprawdzić, czy rozłączenie następuje gdy łaczę się w sieci LAN. Niewystępuje, tym samym support stwierdził, że jest to problem po stronie dostawcy internetu, aczkolwiek teraz zauważyłem, że rozłączenie nie następuje podczas kopiowania...- wiktoriano
- Post #7
-
Archiwum Folder wrzuta | megadrop
Witam. Czy jest możliwość udostępnienia folderu, aby można było wrzucić jakieś pliki bez możliwości logowania się, coś na zasadzie MegaDrop z mega.nz? Mówiąc kolokwialnie, ktoś dostaje link i nie widzi co jest w folderze, ale może coś przesłać do tego folderu. Pozdrawiam.- wiktoriano
- Temat
- folder współdzielony
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Utraciłem dostęp do GUI
@MasterINC SSH włączysz przez Qmanager- wiktoriano
- Post #9
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
@MasterINC - Dostęp z zewnątrz? - Przycisk reset przez 3 sec.?- wiktoriano
- Post #6
-
@MasterINC faktycznie nie ma, wydawało mi się, że widziałem. Jak masz połączone myqnapcloud.com to możesz wejść przez "smarturl", ale z drugiej zaś strony jak masz wymuszenie https to musiałeś włączyć dostęp z zewnątrz wiec połącz się z zewnątrz wpisując adres IP i numer portu, standardowy to...- wiktoriano
- Post #4
-
Też miałem taki problem, ale po kilku dniach samo się naprawiło, było to po odnowieniu certyfikatu. Przez ten czas łączyłem się z zewnątrz, gdzie nie było z tym problemu. Ew. wejdź przez Qmanager (android) i włącz http. Mała poprawka, ja miałem własny certyfikat, do własnej domeny.- wiktoriano
- Post #2
-
Archiwum Uprawnienia użytkowników
Witam. Mam problem z uprawnieniami użytkowników (rodzina) Chciałbym, aby inny użytkownik miał dostęp do wydzielonej przestrzeni dysku na pliki oraz miał swojego qmagie. Niestety utworzony użytkownik widzi wszystkie moje zdjęcia w qmagie, a gdy ta osoba doda to wpada do moje qmagie. Jaki rodzaj...- wiktoriano
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Pierwszy NAS do domu - pytania i dylematy
Ja jestem właśnie po zakupie mojego pierszego NAS'a TS-230 i teraz wiem, że gdybym miał wybierać to z pewnością bym kupił jakiegoś z 4 dyskami lub co najmniej 2 HDD i PCie SSD. Różnica w cenie jest spora żeby kupić takiego z czterema dyskami bo x2 lub x3 to co TS-230. Ramu nie zużywa mi dużo bo...- wiktoriano
- Post #6
-
Dyskusja Błąd przy przesyłaniu dużych filmów
Po aktualizacji do wersji 4.5.3 1697 z 11.06.2021 nie występuje już ten problem.- wiktoriano
- Post #3
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station