W takim razie czas na integrację z tą aplikacją i zobaczymy jaki efekt będzie. Dziękuję za informacje
Mam Microsoftowej 365. Ten backup robisz tylko dla jednego konta na gmailu czy całą organizację. Mało jest informacji i do niedawna była to...
Witam, Czy ktoś tego używa, jeżeli tak to proszę o ocenę. Sprawdza się to rozwiązanie. Ciekawy jestem waszych opinii. Pozdrawiam Robert Wersja...
Tak,
OK, to jeszcze rozumiem. A co do udostępniania zasobów poprzez "Podziel się" to nie dziwne jest że nie na wszystkich użytkownikach jest?...
Dziękuję za odpowiedź. Moje obserwancie: 1. Na swoim koncie nie mam choć korzystam z konta admin 2. Na drugim koncie gdzie jest to konto w grupie...
Witam, Nie wiem co jest przyczyną ale z File Station nie mam możliwości (brak ikony) udostępnienie zasobów. Zauważyłem że przy uruchamianiu...
Witam Dziękuję za podpowiedź, Działa
Witam, Co do kosza to raczej kasowanie i przenoszenie nie wchodzi w rachubę. Jest on potrzebny a przy okazji rozrasta się bardzo szybko....
Dziękuję z szybką odpowiedź mam wątpliwość a mianowicie : W modelu TS-453 Pro jest opcja serwera RRTR natomiast na starszym urządzeniu TS-209 Pro...
Czuje się jak na morzu z tym pozdrowieniem :)
Witam, Od 2008 rozpocząłem przygodę z qnap-em model TS-209 Pro nie dawno dokupiłem TS-453 Pro. Muszę stwierdzić że maszyny działają...
Separate names with a comma.