Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Czy ten model obsługuje modem LTE po USB?
Zastanawiam się nad kupnem tego produktu, ale używam modemu LTE ze stałym adresem IP jako łącza zapasowego i pytanie czy w tym przypadku będzie obsługiwać?
Czy ten model obsługuje modem LTE po USB?
Zastanawiam się nad kupnem tego produktu, ale używam modemu LTE ze stałym adresem IP jako łącza zapasowego i pytanie czy w tym przypadku będzie obsługiwać?
Dziś wieczorem uruchomię ponownie NASa i zobaczymy czy po czyszczeniu dysku ze zbędnych plików problem zniknie, jeśli nie to zgłoszę to na Helpdesk QNAPa
Ponowne uruchomienie NASa nie pomogło. Cały czas mam ostrzeżeni, że zajętość pool1 przekroczyła próg 90%. Przed chwilą wysłałem zgłoszenie...
Mam problem,
Urządzenie: TS431-P, obecnie dwa dyski 4TB w RAID1 i włączone migawki- choć sam tego nie robiłem. Jest to zasób wykorzystywany jako backup. Zasób przeważnie zajęty w okolicach 80%, ostatnio pojawiło mi się ostrzeżenie, że osiągnięto próg zajętości pool1. Zwolniłem miejsce i...
Mam pytanie odnośnie migracji RAID:
Urządzenie: TS431-P
Obecnie dwa dyski 4TB w RAID1 oraz dwa dyski 4TB w RAID0. Pierwsza konfiguracja: są tam dane produkcyjne a na drugiej kopie.
Chce dyski w RAID0 sformatować i dołączyć do RAID1 robiać RAID5. Oczywiście nie chce utracić danych z RAID1.
Czy...