Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
OK
1752664540
No. nie za bardzo:
[16.07.2025 12:11:19] WebUI started.
[16.07.2025 12:11:20] Disk Used: 3.2 TiB
[16.07.2025 12:11:30] Bad response from server: (500 [error,list]) Link to XMLRPC failed. Maybe, rTorrent is down?
[16.07.2025...
Od pewnego czasu mam takie komunikaty w Rtorrent Pro"
[14.07.2025 13:50:15] Bad response from server: (0 [error,gettotal])
[14.07.2025 14:18:00] Bad response from server: (0 [error,list])
[14.07.2025 14:20:00] Connection to rTorrent established...
ponieważ nie była to sprawa życia i śmierci nie chciało mi sie kombinować i instalować czegoś czego nie potrzebuje
wczoraj zainstalowałem aktualizacje 5.2.5.3145(20250526)
wysyłka maili skryptem znowu działa :)
W chwili obecnej z tego co wiem, jest problem z yougetsignal
Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router
Jest pewien workaround, ale jeszcze należy czekać.
Dotyczy to nawet nowych torrentów czy tylko starych?
Jeśli starych, to być...
Witam.
Po aktualizacji programu do najnowszej wersji mam 2 problemy
- w apce na dole caly czas jest wykrzyknik ze stan portu jest nieznany, na trackerach pokazuje ze jestem dostepny i wszystko ogolnie dziala.
- torrenty z ratio powyzej 1 sa...
Hello Silas,
Once again to mention great work and I've been using it for years now.
Last update is giving me and error on the webUI
JS error: [http://vidor.xxxxxxxxxx.com:XxXxX/ui/rtorrent/ : 98] Uncaught TypeError: theDialogManager.addHandler...
Tak, włączone.
Tak, kombinowałem z uprawnieniami na katalog homes.
Przed chwilą udało mi się ustawić poprawnie uprawnienia dla jednego z użytkowników odbierając mu uprawnienia dla jego folderu domowego i ponownie je włączając.
1752491167
Wygląda...
To dysk CMR i zdaje się to ja popełniłem błąd - oba dyski są w wersji PRO, ale różnią się w takich aspektach:
Ten po prawej to stary, a po lewej drugi który podobno nadali.
byle rozmiar sie zgadzał
czy bedzie to PRO czy nie PRO - nie ma znaczenia ..
no chyba że SMR dostaniesz - to wtedy grzecznie kazałbym spierd..ć gdzie pieprz rośnie
Hm wygląda na to, że w ramach wymiany dostanę Ironwolf model PRO. Nie powinno być problemów z RAID 1 prawda? A może powinienem ich skontaktować i poprosić o wymianę drugiego, żeby to miało ręce i nogi?
Witam,
Mam pewien problem z uprawnieniami i nie bardzo wiem, z czego on wynika, więc proszę o pomoc, bo może ktoś się już z tym spotkał.
Założyłem foldery domowe użytkownikom na QNAP (TS-431XeU). Użytkownik loguje się do swojego folderu...