Ostatnia aktywność

Live updates
  • Silas Mariusz
    A masz utworzony udział sieciowy Rdownload?
  • Kreonium
    OK 1752664540 No. nie za bardzo: [16.07.2025 12:11:19] WebUI started. [16.07.2025 12:11:20] Disk Used: 3.2 TiB [16.07.2025 12:11:30] Bad response from server: (500 [error,list]) Link to XMLRPC failed. Maybe, rTorrent is down? [16.07.2025...
  • Silas Mariusz
    Zaktualizuj do ostatniej. Niestety nie wiem co może być przyczyną.
  • Kreonium
    Kreonium napisał nowy temat.
    Od pewnego czasu mam takie komunikaty w Rtorrent Pro" [14.07.2025 13:50:15] Bad response from server: (0 [error,gettotal]) [14.07.2025 14:18:00] Bad response from server: (0 [error,list]) [14.07.2025 14:20:00] Connection to rTorrent established...
  • Roxbox
    Roxbox zareagował Lubię to Lubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Pomoc Problem z najnowsza wersja.
    Zakładam zatem, że problem może dotyczyć samych sesji. Zweryfikuj czy problem występuje na nowych torrentach.
  • J
    ponieważ nie była to sprawa życia i śmierci nie chciało mi sie kombinować i instalować czegoś czego nie potrzebuje wczoraj zainstalowałem aktualizacje 5.2.5.3145(20250526) wysyłka maili skryptem znowu działa :)
  • Silas Mariusz
    Zakładam zatem, że problem może dotyczyć samych sesji. Zweryfikuj czy problem występuje na nowych torrentach.
  • Roxbox
    Roxbox odpowiedział w temacie Pomoc Problem z najnowsza wersja.
    Openport nie zwraca zadnej informacji, jak nigdy. Tak na starych torrentach to jest, nie bylo aktualizacji po drodze.
  • Silas Mariusz
    W chwili obecnej z tego co wiem, jest problem z yougetsignal Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router Jest pewien workaround, ale jeszcze należy czekać. Dotyczy to nawet nowych torrentów czy tylko starych? Jeśli starych, to być...
  • Roxbox
    Roxbox napisał nowy temat.
    Witam. Po aktualizacji programu do najnowszej wersji mam 2 problemy - w apce na dole caly czas jest wykrzyknik ze stan portu jest nieznany, na trackerach pokazuje ze jestem dostepny i wszystko ogolnie dziala. - torrenty z ratio powyzej 1 sa...
  • V
    Vidor napisał nowy temat.
    Hello Silas, Once again to mention great work and I've been using it for years now. Last update is giving me and error on the webUI JS error: [http://vidor.xxxxxxxxxx.com:XxXxX/ui/rtorrent/ : 98] Uncaught TypeError: theDialogManager.addHandler...
  • farewell
    farewell zareagował Lubię to Lubię to do aktualizacji zasobu Rtorrent 15 [x86_64] autora Silas Mariusz.
    FIX: MaterialDesign not displaying GeoIP flags in Peers list
  • wac_ns
    wac_ns zareagował Lubię to Lubię to do aktualizacji zasobu Rtorrent 15 [x86_64] autora Silas Mariusz.
  • neto_pir
    neto_pir zareagował Lubię to Lubię to do aktualizacji zasobu Rtorrent 15 [x86_64] autora Silas Mariusz.
    Minor fixes Version bump, stable release
  • Silas Mariusz
    Silas Mariusz dodał dla Rtorrent 15 [x86_64] nową aktualizacje: Minor update Przeczytaj więcej o tej aktualizacji...
  • Silas Mariusz
  • S
    I know it's been years since but I found a solution if you still have the file and still have your server :)
  • F
    Tak, włączone. Tak, kombinowałem z uprawnieniami na katalog homes. Przed chwilą udało mi się ustawić poprawnie uprawnienia dla jednego z użytkowników odbierając mu uprawnienia dla jego folderu domowego i ponownie je włączając. 1752491167 Wygląda...
    • QNAP-uprawnienia.png
    • QNAP-uprawnienia.png
  • Silas Mariusz
    Zaawansowane uprawnienia włączone w systemie? Wcześniej były stosowane jakieś uprawnienia z palca na katalog homes?
  • Gravis
    To dysk CMR i zdaje się to ja popełniłem błąd - oba dyski są w wersji PRO, ale różnią się w takich aspektach: Ten po prawej to stary, a po lewej drugi który podobno nadali.
    • 1752486747693.png
  • Gravis
    Teraz by pasowalo jakos "dobić" ten drugi, żeby też poszedł na podmianę 😅 jakieś pomysły?;)) SMR co masz na myśli?
  • Gravis
    Gravis zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Pomoc Błedy S.M.A.R.T na jednym z dysków.
    byle rozmiar sie zgadzał czy bedzie to PRO czy nie PRO - nie ma znaczenia .. no chyba że SMR dostaniesz - to wtedy grzecznie kazałbym spierd..ć gdzie pieprz rośnie
  • Gravis
    Hm wygląda na to, że w ramach wymiany dostanę Ironwolf model PRO. Nie powinno być problemów z RAID 1 prawda? A może powinienem ich skontaktować i poprosić o wymianę drugiego, żeby to miało ręce i nogi?
  • F
    fabio007 napisał nowy temat.
    Witam, Mam pewien problem z uprawnieniami i nie bardzo wiem, z czego on wynika, więc proszę o pomoc, bo może ktoś się już z tym spotkał. Założyłem foldery domowe użytkownikom na QNAP (TS-431XeU). Użytkownik loguje się do swojego folderu...