Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
No jak wywala skrypt który zapisuje mi na udział sieciowy to i pliki może wywalić.
Na razie robię aktualizację więc muszę trochę poczekać.
Nie ma już tego wykrzyknika bo wywaliłem jedną migawkę, więc się pewnie skopiuje.
Wywalę wszystkie migawki...
Ponieważ nie mam tam tylko backupu są trzy zasoby jeszcze z mnóstwem plików, mam tego kopię gdzieś tam na innym dysku, ale zostawiłem sobie 2 migawki CO 7 DNI ponieważ nie raz mi to zaoszczędziło czasu i nerwów.
No robię po sieci co widać...
No tak migawki mam ustawione na 600GB
Fizyczne pliki to ~650GB
W tym jest problem że nie umiem zrobić backupu...
Wywala mi skrypt dlatego że Qnap zgłasza że nie ma już miejsca...
Tam jest 3,29TB więc ta rezerwacja jest jakaś z dupy i psuje...
Gwarantowane miejsce na migawki to rezerwacja przez system - ustawienia. To nie wskazuje ile miejsca jest zajęte przez migawki.
Powiedz w czym jest problem? Co się zapchało, bo ja nie widze.
Spójrz na rozmiar puli, rozmiar woluminu, usuń...
Cześć
Coś ten Qnap zaczął odwalać manianę, cały czas było dobrze, a tu nagle zapchał się w sumie nie zapychając bo danych tam leży ~650GB.
Skoczyło jakieś dziadostwo przypisane, ale co przypisane bo nie kaman, może mnie ktoś nakierować bo nie mam...
Witam. Chcialbym dorzucic sobie Internet w Play. Ten 1Gb/s wystarczy.
Bardziej chodzi mi o staly adres IP, ktory mozna uzyskac dla klientow biznesowych.
Czy ktos to juz testowal takie rozwiazanie i czy mial jakies problemy z numerami IP w...
Po kilku latach używania wydaje się, że TS-239 działa jak TS-230 Pro
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
Tajpej, Tajwan, lipca 25, 2025 – QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, ogłosił dziś
Kontynuuj czytanie...