Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Trochę mało danych...
NAS'y są w jednej sieci czy nie ?
Co chcesz synchronizować ? Jeden / kilka katalog / ów z danymi czy całego NAS'a ?
Jakie NAS'y ?
S.
Planuję podobny manewr jak kolega plkristof w pierwszym poście, ale źrodłem będzie TS-233 z 2 dyskami HDD w RAID 1.
Tak więc zacznę od nowego TS-264 z 2 dyskami m2 w RAID 1. Instalacja systemu, aplikacje, itp.... Nastepnie wkładam 1 czy od razu...
Próbuję i przez nazwę i przez ip, w obu przypadkach się nie da.
Foldery mam zmapowane po nazwie.
Próbowałem również dostać się z innego komputera w sieci lokalnej i jest ta sama sytuacja.
Oczywiście po ip mogę się lokalnie zalogować do GUI przez...
Próbuję i przez nazwę i przez ip, w obu przypadkach się nie da.
Foldery mam zmapowane po nazwie.
Próbowałem również dostać się z innego komputera w sieci lokalnej i jest ta sama sytuacja.
Oczywiście po ip mogę się lokalnie zalogować do GUI przez...
Cześć,
po restarcie QNAPa mam problem z dostępem do dysków sieciowych.
Nie zaszły żadne zmiany, przy wyłączonym firewallu również nie ma dostępu.
Próbowałem usuwać i dodawać na nowo poświadczenia w Windows 11, nic to nie dało.
Restarty NASa też...
Witam, takie zagadnienie mam. Jaka jest najlepsza opcja synchronizacji między dwoma nasami ? W zamyśle żeby z jednego synchronizowało się raz dziennie na drugi .
Improved performance
DHT client fix
HTTP connections are now thread-safe
Properly connects to both IPv4/IPv6 peers
(make sure to disable: Allow to bind specific network adapter/interface)
WARNING FOR VPN USERS:
Before updating to this version...