Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Doskonała cena.
Niech zapis z kamer leci sobie na osobne urządzenie - jak sie sqrwi to tylko tam.
Pamiętaj - czas to pieniądz.
Tłuke na forum od lat , dysk na system osobno , dyski na dane osobno - coś sie zjebie - to pada jeden element...
@SiewcaRyżu
Kupiony za 900zł więc uważam, że było warte.
Dlaczego lepiej wyjdę rozdzielając funkcję NASów?
Właśnie chciałem mieć wszystko w jednym , dlatego też zależało mi aby było więcej zatok. aby móc to wszystko bardziej rozbudować.
Obecnie...
Witam,
Potrzebuję porady. Mam TS-130, wykorzystuję go do, zapisu kopii zapasowej zdjęć z telefonów i komputerów oraz stałą synchronizacją z OneDrive.
Do tego PLEX także filmy w 4k. Do tej pory działało to wystarczająco
Jednak teraz podłączyłem...
cześć,
mam podobny problem. Mam dwie karty podłączone jako Trank 802.3ad. Chce aby QNAP działał w vLAN natywnym a maszyny wirtualne jako vLAN tagowany.
Jak wybieram opcji dodania vLAN to pojawia się komunikat, że obecne karty zostaną...