Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Dotyczy produktów
QTS versions 4.4.2 to 5.0.1 Public Beta
QuTS Hero versions h4.5.0 to h5.0.1 Public Beta
Scenariusz
Jeśli Twoja wersja oprogramowania układowego jest jedną z powyższych wersji i ponownie uruchomisz system, może pojawić się...
Obowiązujące produkty
Security Center
Objaw
Przyczyna
Ostrzeżenia są generowane, ponieważ token aplikacji Security Center wygasł, a QTS nie może się zalogować w celu uruchomienia harmonogramu skanowania Security Checkup. Ponowne otwarcie...
Dotyczy produktów
Urządzenia QNAP NAS z oprogramowaniem układowym QTS lub QuTS hero.
Wyjaśnienie
Kod błędu FW013 wskazuje na błąd odczytu/zapisu pamięci flash. Ten problem może uniemożliwić pomyślną aktualizację oprogramowania układowego i...
Produkty, których dotyczy
TS-212
Szczegóły
Dioda LED statusu na TS-212 wykorzystuje różne kolory i wzory migania, aby wskazać aktualny status systemu:
Miganie zielone i czerwone naprzemiennie co 0,5 sekundy:Serwer NAS wykonuje ważną...
Produkty, których dotyczy
QuTS hero h5.3.0 lub nowszy
High Availability Manager
Odpowiedź
Połączenia usługowe w klastrze wysokiej dostępności (HA) są zazwyczaj ponownie nawiązywane po przełączeniu awaryjnym lub przełączeniu. Jednakże, może...
Dotyczy produktów
QuTS hero h5.3.0 lub nowszy
High Availability Manager
Tło
Urządzenia QNAP NAS obsługują roaming dysków, co pozwala użytkownikom przenosić dyski do różnych gniazd, gdy system jest wyłączony. Po ponownym uruchomieniu system...
Produkty, których dotyczy problem
QNAP NAS z systemem QTS
Scenariusz
Niektórzy użytkownicy potrzebują silniejszej ochrony danych w QTS i proszą o:
Późniejsze szyfrowanie istniejących danych na miejscu
Bezpieczne nadpisywanie w czasie...
Odpowiednie produkty
QuFirewall
Rozwiązanie
Jeśli okaże się, że nie możesz uzyskać dostępu do serwera NAS po zastosowaniu ustawień QuFirewall lub podłączeniu kabla Ethernet do innego portu w serwerze NAS, należy wykonać reset sprzętowy przez 3...
Witam. Po aktualizacji mam częsty problem z logowanie vpn, wyskakuje błąd nazwy użytkownika lub hasło. loguję się na urządzenie zatrzymuje usługę i ponownie włączam i jest ok. mniej więcej po kilkudziesięciu minutach rozłącza i od nowa błąd nazwy...
W zakładce wtyczki jest tylko opcja wyłącz, i po zmianie znika z ustawień "Autotools". Dodatkowo dałem aby przy starcie również było na wyłączone. Restart rtorrent i dalej tworzy kopię pobranych plików w complete :/
Edit.
Odinstalowałem...
To jedyne co znalazłem w tym pliku. Większość jest już zakomentowana. Sprawdziłem "/usr/bin/rtorrent/bin/filebot-queuemgr.sh" ale nie ma takiego pliku. Może jeszcze jakieś pomysły?
[/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/rtorrent/etc] # cat rtorrent.conf |...
W scripts tylko jakieś example, a w katalogach pusto, próbowałem nawet ustawienia domyślne i tylko skasowało mi niepotrzebnie reguły kiedy usuwać pobieranie. Reinstalacja też nie pomogła więc postanowiłem zapytać na forum.
Coś PW z takim wyświetlaczem i 2 gniazdkami podłączałem, ale wydaje mi się, że obudowa była bardziej prostokątna, może to był jakiś starszy model - w każdym bądź razie Qnap go rozpoznawał.
mam taki dysk w podobnym TS-351 i oraz w TS673A jest bez problemu widoczny co do jakości dysków klasy enterprise zdania są podzielone ja zrezygnowałem z IronWolf na rzecz Toshiba i nie żałuję,
Toshiba MG series ma Power Loss Protection (PLP)...