Ostatnia aktywność

Live updates
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Dotyczy produktów QTS versions 4.4.2 to 5.0.1 Public Beta QuTS Hero versions h4.5.0 to h5.0.1 Public Beta Scenariusz Jeśli Twoja wersja oprogramowania układowego jest jedną z powyższych wersji i ponownie uruchomisz system, może pojawić się...
    • a8083fbfedfd42093a39349247e1c989.png
    • f98a976566a90bf79a6f2c943d600565.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Obowiązujące produkty Security Center Objaw Przyczyna Ostrzeżenia są generowane, ponieważ token aplikacji Security Center wygasł, a QTS nie może się zalogować w celu uruchomienia harmonogramu skanowania Security Checkup. Ponowne otwarcie...
    • c9e5b3a5597b67caacb1326eea85e6b3.png
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Dotyczy produktów Urządzenia QNAP NAS z oprogramowaniem układowym QTS lub QuTS hero. Wyjaśnienie Kod błędu FW013 wskazuje na błąd odczytu/zapisu pamięci flash. Ten problem może uniemożliwić pomyślną aktualizację oprogramowania układowego i...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy TS-212 Szczegóły Dioda LED statusu na TS-212 wykorzystuje różne kolory i wzory migania, aby wskazać aktualny status systemu: Miganie zielone i czerwone naprzemiennie co 0,5 sekundy:Serwer NAS wykonuje ważną...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager Odpowiedź Połączenia usługowe w klastrze wysokiej dostępności (HA) są zazwyczaj ponownie nawiązywane po przełączeniu awaryjnym lub przełączeniu. Jednakże, może...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Dotyczy produktów QuTS hero h5.3.0 lub nowszy High Availability Manager Tło Urządzenia QNAP NAS obsługują roaming dysków, co pozwala użytkownikom przenosić dyski do różnych gniazd, gdy system jest wyłączony. Po ponownym uruchomieniu system...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Produkty, których dotyczy problem QNAP NAS z systemem QTS Scenariusz Niektórzy użytkownicy potrzebują silniejszej ochrony danych w QTS i proszą o: Późniejsze szyfrowanie istniejących danych na miejscu Bezpieczne nadpisywanie w czasie...
  • QNAP
    QNAP napisał nowy temat.
    Odpowiednie produkty QuFirewall Rozwiązanie Jeśli okaże się, że nie możesz uzyskać dostępu do serwera NAS po zastosowaniu ustawień QuFirewall lub podłączeniu kabla Ethernet do innego portu w serwerze NAS, należy wykonać reset sprzętowy przez 3...
  • J
    jaska524 napisał nowy temat.
    Witam. Po aktualizacji mam częsty problem z logowanie vpn, wyskakuje błąd nazwy użytkownika lub hasło. loguję się na urządzenie zatrzymuje usługę i ponownie włączam i jest ok. mniej więcej po kilkudziesięciu minutach rozłącza i od nowa błąd nazwy...
  • wac_ns
    u mnie działa: PowerWalker VI 1200 LCD_FR
  • Ligeza
    W zakładce wtyczki jest tylko opcja wyłącz, i po zmianie znika z ustawień "Autotools". Dodatkowo dałem aby przy starcie również było na wyłączone. Restart rtorrent i dalej tworzy kopię pobranych plików w complete :/ Edit. Odinstalowałem...
  • Silas Mariusz
    usun plugin autotools i po sprawie :)
  • Silas Mariusz
    U mnie działa ¯\_(ツ)_/¯ Może masz jakieś skrypty w RDownload/Scripts ? Może restart rTorrenta?
  • Silas Mariusz
    W ustawieniach:
  • Ligeza
    To jedyne co znalazłem w tym pliku. Większość jest już zakomentowana. Sprawdziłem "/usr/bin/rtorrent/bin/filebot-queuemgr.sh" ale nie ma takiego pliku. Może jeszcze jakieś pomysły? [/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/rtorrent/etc] # cat rtorrent.conf |...
  • Ligeza
    Najnowsza: rtorrent_0.15.7-777_x86_64
  • Ligeza
    W scripts tylko jakieś example, a w katalogach pusto, próbowałem nawet ustawienia domyślne i tylko skasowało mi niepotrzebnie reguły kiedy usuwać pobieranie. Reinstalacja też nie pomogła więc postanowiłem zapytać na forum.
  • Ligeza
    Próbowałem już tego i mam to tak jak na poniższym obrazku, i mimo usunięcia folderu complete, tworzy go od nowa i tworzy w nim kopię pobranych plików.
    • Zrzut ekranu 2026-04-12 085832.png
  • scarecrow
    scarecrow odpowiedział w temacie Pomoc TS-251 a dysk HDD 22TB.
    Super no to pozostaje mi zaryzykować kupić ten dysk i sprawdzić czy działa. Napisze za jakiś czas co z tego wyszło. Dzięki i Pozdrawiam.
  • I
    Coś PW z takim wyświetlaczem i 2 gniazdkami podłączałem, ale wydaje mi się, że obudowa była bardziej prostokątna, może to był jakiś starszy model - w każdym bądź razie Qnap go rozpoznawał.
  • Qbajag
    Qbajag odpowiedział w temacie Pomoc TS-251 a dysk HDD 22TB.
    mam taki dysk w podobnym TS-351 i oraz w TS673A jest bez problemu widoczny co do jakości dysków klasy enterprise zdania są podzielone ja zrezygnowałem z IronWolf na rzecz Toshiba i nie żałuję, Toshiba MG series ma Power Loss Protection (PLP)...
  • Silas Mariusz
    Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc TS-251 a dysk HDD 22TB.
    Tego nie mogę powiedziec. Ale przy tej pojemności rozważyłbym pewność w pierwszej kolejności.
  • Ligeza
    Ligeza napisał nowy temat.
    Czy jest możliwość, aby wyłączyć kopiowania pobranych plików do folderu complete? Czyli, aby po pobraniu pliku był tylko w katalogu dowloads.
  • abgar
    Myślę o nim. A wiesz coś o tym ? https://allegro.pl/oferta/ups-zasilacz-power-walker-vi-600-stl-fr-360w-11408805674
  • scarecrow
    scarecrow odpowiedział w temacie Pomoc TS-251 a dysk HDD 22TB.
    Rozbieżność cenowa spora, aż tak duża różnica jakości?