Live updates
-
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.otworz sobie ten plik w przegladarce i zobacz czy jest wspominana aplikacja -
abgar odpowiedział w temacie Pomoc Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.https://www.myqnap.org/repo.xml + login/pass -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.jakie repo podlaczone? publiczne? z tego publicznego linku czy prywatne per konto? -
abgar odpowiedział w temacie Pomoc Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.Jeszcze raz: Podłączone repo z moim loginem Nie odnalezienie poszukiwanej aplikacji ( to mnie najbardziej dziwi ) Znalezienie aplikacji poprzez stronę, ściągnięcie, zainstalowanie, apka na moim koncie w myqnap Brak apki w App Center repo Wygląda... -
Silas Mariusz odpowiedział w temacie Pomoc Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.Czy do App Center dodany zostal repo zakupionych aplikacji i zainstalowane z tego repo? -
abgar napisał nowy temat.Sprawa wygląda następująco. W App Center mam oczywiście dodane repo myqnap.org. Szukałem Transmission 4 "czystego" bez żadnych dodatków. Wszystko co mi wyszukiwało to albo z Apache albo z czymś tam jeszcze. Niechcący wlazłem na stronę... -
QNAP napisał nowy temat.Przez ostatnie miesiące przebudowaliśmy niemal każdy zakątek forum: od wyszukiwarki i polskich instrukcji, przez encyklopedię i słownik, po odznaki, nowe narzędzia diagnostyczne i świeże szablony. Oto skrót — wszystko po polsku i za darmo. ⚡... -
QNAP napisał nowy temat.Pełna lista zmian: Changelog -
QNAP napisał nowy temat.Pełna lista zmian: Changelog