Live updates
-
Silas Mariusz zareagowałLubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.
@jerry1333 - dawaj szklaną kulę ! :D -
Jjck odpowiedział w temacie Dyskusja TS-431 - drastyczny spadek wydajności po awarii RAID-5 i wymianie dysków.Aktualizacja stanu: Nie zrobiłem nadal zalecanego iperf'a - nie mam po prostu na to czasu, a poza tym mam teraz stan, którego nie rozumiem - z kategorii "działa, ale nie wiadomo, dlaczego...": Po kilku dniach męczenia się z rzeczonym transferem...
-
miwis odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..w Filipie nawet fixów nie ma :D -
QNAP odpowiedział w temacie Dyskusja Brak dostępu po wymianie routera.Cześć @HellsAngels 👋 Minęło kilka dni od ostatnich odpowiedzi w Twoim wątku. Czy udało Ci się rozwiązać problem? Jeśli tak — napisz proszę krótko, co pomogło, i jeśli to możliwe, oznacz najtrafniejszą odpowiedź jako rozwiązanie. Kolejna osoba... -
QNAP odpowiedział w temacie Dyskusja hikvision nie działają porty UPLINK.Cześć @wąhol 👋 Minęło kilka dni od ostatnich odpowiedzi w Twoim wątku. Czy udało Ci się rozwiązać problem? Jeśli tak — napisz proszę krótko, co pomogło, i jeśli to możliwe, oznacz najtrafniejszą odpowiedź jako rozwiązanie. Kolejna osoba z tym... -
Pbxfxo odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Pewnie same fixy :p -
miwis odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..może i "zuo" ale przynajmniej im soft aktualizują częściej niż raz na pół roku ;)