- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Ransomware to inna para kaloszy i wystarczy dobrze skonfigurować serwer:
Instruktaż/Tutorial - Konfiguracja QuFirewall - czyli poradnik jak zabezpieczyć QNAP? - wersja dla regionu Polska
Raczej kupiłbym TS-262 jest w dobrej cenie:
QNAP TS-262-4GB
Instruktaż/Tutorial - Konfiguracja QuFirewall - czyli poradnik jak zabezpieczyć QNAP? - wersja dla regionu Polska
QNAP TS-262-4GB
Parametrami ten qnap nie powala. To podobne konfiguracje. Asustor ma 8GB RAM i kosztuje połowę tego.Ransomware to inna para kaloszy i wystarczy dobrze skonfigurować serwer:
QNAP TS-262-4GB
Bebechy to nie wszystko patrz na support również
Raz może korzytsałem z suportu qnap. Nie widzę tylko forum asustor po polsku.Bebechy to nie wszystko patrz na support również![]()
Support miałem na myśli całokształt, apki, i.t.p. Szczerze nie wiem jaki ma asustor kiedyś też go brałem pod uwagę. Myślę że czołówka to Q i S reszta to pod ziomy 
nie rozumiem potrzeby zakupu urządzenia wycofanego ? google -> asustor eol , wklep sobie model w wyszukiwarke , dziękuje
jak chcesz kupić , spoko - ale polecam przeklikać emulator
PS: Właśnie z TS-264 wywaliłem QTS i wrzuciłem debiana (tylko dyski flash)
do dockera i dzielenia plików pod zdjęcia - niepotrzebne nic więcej, plus automatyczne patchowanie systemu i restart systemu co tydzień w środę o 05:00.
Pozdrawiam cieplutko
Silas Mariusz
do dockera i dzielenia plików pod zdjęcia - niepotrzebne nic więcej, plus automatyczne patchowanie systemu i restart systemu co tydzień w środę o 05:00.
Pozdrawiam cieplutko
nie rozumiem potrzeby zakupu urządzenia wycofanego ? google -> asustor eol , wklep sobie model w wyszukiwarke , dziękuje
![]()
![]()
Pozdrawiam cieplutkoSilas Mariusz
Załączniki
fajny obrazek ? i co mamy z niego wyczytac ? zwłaszcza że screenshot nie jest pełny
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
to po co piszesz na forum qnap lolRaz może korzytsałem z suportu qnap. Nie widzę tylko forum asustor po polsku.
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.