Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam
Chcialbym do swojego qnapa dodac drugi dysk(inny wiekszy) oczywiscie bez raid bo mi jest nie potrzebny czy nastapi od nowa inicjacja i ze wsadzonego dysku pierwszego strace dane?wole sie upewnic wczesniej dziekuje za info
dzieki za info
Witam a jesli dysk jest sformatowany na ext4 a to tez qnapik bedzie chcial go formatowac??troche danych jest i nie iwem czy kopiowac dane na inny nosnik?
Witam,
odświeżę trochę temat:
mam w NAS RAID1 (2 dyski) ale mam też wolny dysk z danymi, który chciałbym włożyć do NAS ale tylko po to, by móc go odczytywać i zapisywać za pośrednictwem NAS (nie chcę dołączać go do istniejącej macierzy ani tworzyć nowej).
Czy NAS mi pozwoli mi na taką operację i funkcjonalność czy też od razu po włożeniu sformatuje ten dodatkowy dysk ?