Wyniki wyszukiwania dla frazy: Wyczyść

• Order by date
  1. QNAP

Wiedza Jak skonfigurować serwer proxy na urządzeniu QNAP Turbo NAS?

...RAM. Maksymalny rozmiar pliku dla pamięci podręcznej RAM: System nie będzie buforował plików większych niż ta wartość. 4. Kliknij przycisk „Wyczyść dyskową pamięć podręczną" w prawym górnym rogu, aby usunąć wszystkie pliki z pamięci podręcznej. Kontrola dostępu: Tworzenie reguł...
  2. QNAP

FAQ Po zalogowaniu na systemie QTS, ciągle wyświetla się na niebiesko i zawsze pokazuje „loading".

...system zawieszał się na niebieskim ekranie „ładowania”. Rozwiązanie Możesz spróbować wykonać następujące kroki, aby odzyskać dostęp: Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki. Zaloguj się do NAS przez SSH i wprowadź 2 polecenia: mv /etc/config/.qos_config /etc/config/.qos_config.old...
  3. QNAP

FAQ Dlaczego otrzymuję błąd 403 Forbidden podczas próby dostępu do mojego NAS?

...dostęp przez przeglądarkę: Otwórz stronę logowania NAS w innej przeglądarce lub w trybie Incognito/Private mode. Jeśli dostęp jest możliwy, wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie oryginalnej przeglądarki i spróbuj ponownie. Sprawdź ustawienia allow/deny list: Przejdź do Control Panel >...
  4. QNAP

FAQ Dlaczego moje QPKG ikony aplikacji stają się ogólnymi ikonami po zaktualizowaniu oprogramowania układowego?

...na pulpicie QTS lub QuTS hero mogą pojawiać się jako ogólne ikony zamiast ich zwykłych obrazów specyficznych dla aplikacji. Rozwiązanie Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki internetowej i odśwież pulpit QTS lub QuTS hero. Rozwiązuje to problemy z wyświetlaniem spowodowane przestarzałymi...
  5. QNAP

FAQ Dlaczego moje QPKG ikony aplikacji stają się ogólnymi ikonami po zaktualizowaniu oprogramowania układowego?

...na pulpicie QTS lub QuTS hero mogą pojawiać się jako ogólne ikony zamiast ich zwykłych obrazów specyficznych dla aplikacji. Rozwiązanie Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki internetowej i odśwież pulpit QTS lub QuTS hero. Rozwiązuje to problemy z wyświetlaniem spowodowane przestarzałymi...
  6. Silas Mariusz

Pomoc Pasek wyszukiwania w głównym menu

To nie jest pasek wyszukiwania, tylko główne menu. Pasek wyszukiwania jest tu: FYI: Windows 7/Vista nie jest obsługiwany przez QNAP tym samy nie wiem jakie masz wersje przeglądarek. Wyczyść cache, sprawdź na innej przeglądarce.
  7. jerry1333

Pomoc Czarny pulpit VM, dla windows, android, na każdej przegladarce i rożnych urządzeniach.

A wyczyść cache w przegladarce, wyłącz adblock lub inne addony?
  8. 0.1+0.2!==0.3

Pomoc Virtualization Station wszędzie cyferki zamiast opisów

Wyczyść cache przeglądarki, sprawdź na innej przeglądarce może incognito może jakiś script-killer? Logi przeglądarki mogły by pomóc.
  9. pecet

Pomoc rtorrent-pro - problem z zakladka 'Predkosc'

...(btw. pisze o tym w nfo rtorrent) : W Chrome Otwórz Chrome na komputerze. W prawym górnym rogu kliknij Więcej . Kliknij Więcej narzędzi. Wyczyść dane przeglądania. U góry wybierz zakres czasowy. Aby usunąć wszystko, wybierz Od początku. Zaznacz pola „Pliki cookie i inne dane witryn” oraz...
  10. azjarosz

Pomoc QNAP TS-228 / QSYNC / Problem z wybraniem folderu do synchronizacji.

Tak jak wyżej wspomniałem, QNAP był przywracany do ustawień fabrycznych z pełnym formatem dysków. Pod tym adresem są dwa pliki z nowo synchronizowanego folderu. Wybrałem go do synchronizacji, żeby sprawdzić to o co miałem zapytanie w: Pomoc - QNAP TS-228 / QSYNC / Problem z wybraniem folderu do...
  11. A

Teoretycznie odwracając tok źródła problemu, sprawdź może przy zatrzymanym QSync'u na NAS'ie: /share/homes/nazwa użytkownika/.Qsync Zrób backup i wyczyść zawartość/zmień nazwę oraz odpal ponownie QSync'a, wtedy ponów próbę konfiguracji na Windowsie.
  12. azjarosz

Tak jak wyżej napisałem, to wszystko zrobione, łącznie z próbą wyszukania i usunięcia z rejestru wszystkie związanego z QNAP / QSYNC i nazwami folderór, które się synchronizują. Jednak nawet po takim czyszczeniu, po ponownej instalacji Qsync od razu te foldery są rozpoznawane. Dodam, że w tej...
  13. A

...z komputera - usunięcia pozostałości z tych folderów z appdata/ewentualnie tych ukrytych - zobacz, czy nie ma w tych Twoich dwóch folderach zaznaczonych do synchronizacji, czy nie ma tam jakiś plików Qsynca - wyczyść rejestr z pozostałości po Qsyncu - restart Windowsa - ponowna instalacja Qsynca
  14. Silas Mariusz

FAQ Container Station 3 Beta

Zrób reset ustawień sieciowych (RESET 3 sekundy) i zmień przeglądarke wyczyść cache. Temat zamykam. Utwórz nową dyskusje.
  15. Silas Mariusz

Pomoc rtorrent-Pro [x86_64] 0.9.8-B810

okay upewnij sie ze masz wersje B810 wyczysc cache powiem tak mi na MacBook Pro z Intelem dziala na MacBook Pro z M1 działało ;p bo juz nie mam M1
  16. _HARNAS_

Przy piwie TS-451+ strasznie wolny serwer

Dzięki z podpowiedz, tak tez zrobiłem postawiłem całość na nowo, chodzi zdecydowanie szybciej niż wcześniej, niestety niektóre stare mankamenty także si e powielają choć nie są już tak upierdliwe. z nowych rzeczy ti dziwnie zachowuje się firewall, wcześniej pokazywał adresy atakujące, można je...
  17. Darekw1967

Przy piwie TS-451+ strasznie wolny serwer

Powiem CI tak.... Obecnie mam rekach do konfiguracji najtanszy model i najslabszy QNAP-a TS-130 i ku mojemu zdziwieniu wszystko naprawde szybko smiga. Wczesniej konfigurowalem sprzet QNAP-a z mocniejszym procesorem i 8 GB Ram i to MULI tak jak u Ciebie. Dlaczego tak sie dzieje ? Proste. QNAP...
  18. Ice

pomoc - Pomoc w analizie przyczyny problemu z logowaniem na Qnapa przez przglądarkę.

Spróbuj inną przeglądarkę, wyczyść cache.
  19. SiewcaRyżu

Pomoc TS-230 leci na pół gwizdka

...poniżej 250 GB .. co chwila będzie mało miejsca - przerabiałem ze 128 GB , szkoda czasu. jeśli to twój pierwszy nas - to nie wgrywaj danych - pobaw się , potestuj (patrz teraz skan QuMagie, dyski ..) jak stwierdzisz że to to ,porób screenshoty ustawień, wyczyść nas do zera i zrób to dobrze.