1. 0.1+0.2!==0.3

Wiedza Qnap TS-233 jak zainstalować pyload

Tak sobie na szybko przetestowałem :p tego pyLoad pyLoad FireFox :p Downlaod-Station No mam mieszane uczucia ;)
  2. 0.1+0.2!==0.3

...Container tu bym sugerował) wnim plik docker-compose.yml oraz katalog config 2) do pliku docker-compose.yml wklej to version: "3.8" name: pyload services: pyload: image: lscr.io/linuxserver/pyload container_name: pyload restart: unless-stopped environment: -...
  3. GeekeR2

...do qnapa przez aktualizacje to moje ingerencje znikną czy raczej nie bardzo. 1712269551 A to będę teraz próbował version: "3.8" name: pyload services: pyload: image: lscr.io/linuxserver/pyload container_name: pyload restart: unless-stopped environment: - PUID=1000 #...
  4. 0.1+0.2!==0.3

...polecam stworzenie sobie pliku docker-compose skonfigurujesz raz masz spokój na zawsze, stawianie odnowa upgrady etc... version: "3.8" name: pyload services: pyload: image: lscr.io/linuxserver/pyload container_name: pyload restart: unless-stopped environment: -...
  5. SiewcaRyżu

dobrze napisałeś - żeby miec pyload , musi kupić apache'a - który jest płatny ja bym to w dockerze opierdolił , ale .. coś za coś :P
  6. GeekeR2

Witam. Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość jak coś gdzieś napiszę źle. A więc ja w temacie czy jest jakiś patent żeby zainstalować pyload na moim serwerze, bo próbuje przez repozytorium ale tam chce zawsze żeby zainstalować jakeś apache, a z tego co wyczytałem to chyba jest płatne. Proszę...
  7. SiewcaRyżu

Dyskusja TS253 pro i wysokie użycie procka przy pobieraniu plików

quad core - leciwy , ale powinien dawać rade. zakładam ze masz tam z 8 GB RAMu ? jak pobierasz tylko z http to raczej jdownloader czy pyload
  8. SiewcaRyżu

Pomoc Zmiana loginu w pyload

docker volume create pyload_config docker run -d \ --name=pyload-ng \ -e PUID=1000 \ -e PGID=100 \ -e TZ=Europe/London \ -p 8000:8000 \ -v pyload_config:/config \ -v /share/_ANIME/_ANIME/Z_Download:/downloads \ --restart unless-stopped \ lscr.io/linuxserver/pyload-ng...
  9. guffi

aha, a warto zmieniać usera w pyload czy nie?
  10. jerry1333

Configuration · pyload/pyload Wiki Zmiana w configu nie działa?
  11. guffi

Mam zainstalowany w docker pyload do pobierania plików i nie wiem jak zmienić login admina w pyload, wiem że trochę głupie pytanie ale szukałem i nie mogę znaleźć jak. Tego użyłem kontenera Docker Hub.
  12. SiewcaRyżu

Pomoc Zamiennik jdownloader 2

odkopałem ! Docker Hub i wspierane hosty: Supported Hoster · pyload/pyload Wiki
  13. SiewcaRyżu

bo pewnie jakiś lewy admin , nie ograniczył zasobów w dockerze - no ale Container Station jest na to za głupie. a sprawdziłes czy coś innego nie dobija Ci nasa ? kiedyś dużo było pyLoad - ale to przed zmianą pythona z wersji 2.7 , diabli wiedzą co się dzieje z tym teraz.
  14. guffi

Jak miałem zainstalowany jdownloader 2 ze sklepu lub docker to to samo się robiło czyli procek 96% obciążony i jaki zamiennik polecacie tylko do ściąganie z hostingów?
  15. _Floyd

Czy HS-251+ to dobry wybór przy moich sporych oczekiwaniach ?

Nie uważam żeby to był zły transfer plików. Wszystko to ma Qnap i znacznie więcej. nie wiem czy Qnap ma taką opcję, zgaduje że tak. Z mała uwagą że z tego co widzę producenci NAS z jakiegoś dla mnie nie zrozumiałego powodu wraz z aktualizacją swoich oprogramować odcinają się od obsługi...
  16. ptom3k

Czy HS-251+ to dobry wybór przy moich sporych oczekiwaniach ?

...oraz USB 3.0 to jednak prawdopodobnie procesor albo chipset usb nie pozwalają uzyskać więcej). Do pobierania plików używam na rapsberry pi pyload, wget, streamlink, ffmpeg. Na raspberry odpalone jest też pihole oraz serwer openvpn. Do rapsberry podłączonych jest jednocześnie od 3 do nawet 6...
  17. QNAP

Download PyLoad-NG

Nowa aplikacja QPKG w sklepie Qnapclub Store: PyLoad-NG Download Manager pyLoad Next is the newest version of pyLoad default login : pyload / pyload TIP ME !! Your gratitude and finance will help me to continue integration of this QPKG and maintain up to date versions. Modele...
  18. S

Dyskusja jDownloader dock problem

...ale to była zabawa typu przepisz komendę ;) A jest jakiś inny program który wspiera ściąganie z kont premium? Znalazłem i zainstalowałem pyload ale w wersji przed ostatniej która (tak samo jak w S) nie wykrywa konta premium rapidu.net. Z resztą to chyba widać - jestem z wami od 2017 i...
  19. SiewcaRyżu

...się przed dockerem rok i teraz ŻAŁUJĘ ! naucz się tych 10 polecen/zapisz w zeszycie i będzie dobrze. o popatrz - szukasz na forum qnapa ? pyload było ostro rzeźbione swojego czasu ale temat zdechł z czasem raczej rok czytania ze zrozumieniem Jakie jest pytanie/problem ? Bo na razie to...
  20. ueuser

Temat leży i kwiczy - brak jasnej i prostej instrukcji udało mi się częściowo uruchomić ale dalekie to jest do tego co chciałem osiągnąć sam jdownloader działa ok ale proces instalacji i uruchomienia - porażka