-
Jaki NAS?
1. DLNA ? prędzej po airplay będzie to działało skutecznie ... czemu ? poszukaj na forum jak działa DLNA i jak jest implementowane. 2. pyload - pobieranie z serwisów premium - sugerowany procesor Intela - nie ARM. 3. Film w HD ? Moge tak zakodować 5 minutowy kawałek klipu tak że płynne...- SiewcaRyżu
- Post #3
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja Download Station - automatyczne przenoszenie zakończonych plików
Zaproponowałem rtorrent lub pyload. Pierwszy do plików torrent jest najbardziej super i działa. Pyload dla serwisów premmium działał jakiś czas temu i może zacznie działać za chwilę. Jeśli potrzebujesz jednego i drugiego nie oszukujmy ale takiego programu na QNAP-ie użytkownik nie znajdzie...- spietrza
- Post #8
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Download Station - automatyczne przenoszenie zakończonych plików
Dajcie sobie spokój z tym programem. Program działa jak pierwsza wczesna alpha. Rtorrent lub pyload. Albo maszyna wirtualna z dsm Jabadabadu- spietrza
- Post #6
-
Pomoc TS321 i surveillance station pusta strona logowania
...pustą stronę logowania. Tak poczytałem aby ją restartować, dodać /cgi-bin/ ale i to nie pomaga. Serwer www jak i reszta usług typu logowanie do admina,pyload,phpmyadmin działa poprawnie. http://grafixnas.myqnapcloud.com/ Zerknijcie na screena. Co myślicie, trzeba grzebać czy coś przeoczyłem?- grafixonline
- Temat
- surveillance surveillance station
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Pomoc PyLoad - Rapideo.pl pliki
...a program na to WARNING Not able to connect server for updates INFO No plugin updates available Wszedłem do: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/module/plugins/accounts i niestety nieobecny jest plugin RapideoPl.py, to może spróbować tego drugiego sposobu bezpośrednio ze strony Rapideo, tylko...- darox1
- Post #5
-
Dyskusja pyLoad konfiguracja, rejestracja
Jak mam skonfigurować to draństwo. Skąd wziąć login? Jak zarejestrować? Czarna magia.- wojtekdu
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 6
-
Pomoc PyLoad - Rapideo.pl pliki
W dniu dzisiejszym postanowiłem przetestować PyLoad, ale niestety napotkałem problem, ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć plików RapideoPl.py do wgrania do katalogów : accounts, hooks, hoster działających z wersją 0.4.9. Jeśli znalazłby się dobroczyńca, który by je podesłał, będę wdzięczny.- darox1
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 8
-
Pomoc Pyload w starszej wersji
Witam wszystkich, mam prośbę jeśli używacie pyload-a w starszej wersji niż sierpniowe wydanie. Dodatkowo nie macie włączonego UpdateManager proszę was o spakowanie kompletnego katalogu z .qpkg/pyload i udostępnienie. Wiem że są starsze wersje pyload na git ale brakuje mi także starych hooks...- spietrza
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 2
-
S
Recenzja QNAP TVS-463 - test. Mały wielki NAS - benchmark.pl
...treścią – systemu blogowe, pakiety CMS, wiki Komunikacja – mail, czat, Narzędzia deweloperskie Pobieranie – m.in. Download Station, pyLoad, systemy P2P Rozrywka – stacje muzyczne, zdjęć, video, pakiet do nagrywania TV za pomocą kompatybilnego tunera, QAirplay do streamingu multimediów z NAS...- Serwery plików NAS - RSS
- Temat
- recenzja tvs-463
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Recenzje, artykuły, wdrożenia i analizy
-
Dyskusja Pobieranie http (catshare, fileshark etc.)
dzięki za odpowiedź. Co prawda ten 'mój' pyload już swoje kilka dni odleżał.. W ustawieniach w zakładce plugins jest pusto, natomiast w logach widać aktywacje i po chwili deaktywację ... oto log z dzisiejszego dnia - próba pobrania filmu : 161 25.08.2015 20:54:22 INFO Starting pyLoad 0.4.9 162...- scooby
- Post #3
-
M
Poproszę o log z aplikacji. Każda nowa instalacja pyload musi się "odleżeć" ponieważ instalują się aktualizacje między innymi pluginy serwisów. Jakbyś spojrzał tam tj. w log to zobaczysz, że jesteś co chwilę proszony o zrestartowanie bo pobrały się nowe update'y. Ba nawet dowiesz się dlaczego...- mariuszsal
- Post #2
-
...Wszystkim. Próbuję zaprosić swojego qnapa ts-469 pro do pobierania z darmowych serwisów (jak w temacie dla przykładu) przez użycie aplikacji pyLoad. Po zakolejkowaniu linku za każdym razem zadanie wisi bez końca 0 % bez błędu. Pobrałem tą aplikację przez menu w qnapie. Pluginów brak. Możecie...- scooby
- Temat
- ts-469
- Odpowiedzi: 4
-
M
Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.
Nie ma problemu. Masz ostrzeżenie Wyniki wyszukiwania dla frazy: pyload- mariuszsal
- Post #4
-
Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.
Cześć. Mam nadzieję, że nie dostanę bana za odgrzewanie starego tematu ;-) Na swoim ts-469 pro zainstalowałem pyload... ale za chiny ludowe zaimportowane linki z darmowych hostingów (np. fileshark, catshare itp..) nie chcą rozpocząć się pobierać. Nie mam bladego pojęcia co robię źle - nic z...- scooby
- Post #3
-
Archiwum Pyload i hooks od PremiumPl
Witam wszystkich, około dwa tygodnie temu autor oprogramowania Pyload troszkę rozwalił system. Prawie 400 hostów poszło z błędami przy aktualizacji. Błąd dokładnie odnosi się tak w logu ERROR Error executing hooks: 'NoPremiumPlHook' object has no attribute 'pyfile' oczywiście hostów jest...- spietrza
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Aktualizacja firmware i pyload
Przeinstalować pyload,to na pewno załatwi problem. Ale błąd z pyfile będziesz miał dalej. Autor w zgłoszeniu błędu powiadomił ze naprawi błąd w kilkanaście godzin. Jabadabadu- spietrza
- Post #4
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Aktualizacja firmware i pyload
Witajcie, Po zaktualizowaniu firmware do 4.1.4 pojawił się problem z pyload, chyba że to poprostu zbieg okoliczności. Po kliknięciu w pyload na config piojawia się coś takiego: An Error occured, please enable debug mode to get more details. HTTP Response 500 Traceback (most recent call...- Maverick23
- Temat
- aktualizacja firmware app center
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Download station użytkownik
Ok, ty mówisz o torentach a ja o hostingach płatnych. Rtorrent sprawdza się super i dziękuję. Pyload to dalej porażka co update zawsze coś się wykrzaczy a później kilka dni mija do poprawki uniemożliwiając jakąkolwiek prace. Jabadabadu- spietrza
- Post #8
-
Dyskusja Download station użytkownik
A funkcjonalność spełnia twoje wymagania? Ja jak przesiadłem się z S myślałem że jest to identyczny produkt a dopiero w toku testów wyszło że program jest beznadziejny. Przesiadłem się się pyload i rtorrent. Jabadabadu- spietrza
- Post #2
-
Dyskusja FTP
Witam.trochę odświeżę temat:)Potrzebuje klienta FTP do ściągania bez udziału komputera.Działał bez zarzutu pYload ale admin ustawił SSL/TLS i za chiny nie potrafię nic ściągnąć,Wejść mogę bez problemu przez filezille z kompa,przez net2ftp tez ale nie mam pomysłu jak pobrać.Proszę o jakieś sugestie- ksiadzDOBRODZIEJ
- Post #4