1. SiewcaRyżu

Jaki NAS?

1. DLNA ? prędzej po airplay będzie to działało skutecznie ... czemu ? poszukaj na forum jak działa DLNA i jak jest implementowane. 2. pyload - pobieranie z serwisów premium - sugerowany procesor Intela - nie ARM. 3. Film w HD ? Moge tak zakodować 5 minutowy kawałek klipu tak że płynne...
  2. spietrza

Dyskusja Download Station - automatyczne przenoszenie zakończonych plików

Zaproponowałem rtorrent lub pyload. Pierwszy do plików torrent jest najbardziej super i działa. Pyload dla serwisów premmium działał jakiś czas temu i może zacznie działać za chwilę. Jeśli potrzebujesz jednego i drugiego nie oszukujmy ale takiego programu na QNAP-ie użytkownik nie znajdzie...
  3. spietrza

Dyskusja Download Station - automatyczne przenoszenie zakończonych plików

Dajcie sobie spokój z tym programem. Program działa jak pierwsza wczesna alpha. Rtorrent lub pyload. Albo maszyna wirtualna z dsm Jabadabadu
  4. grafixonline

Pomoc TS321 i surveillance station pusta strona logowania

...pustą stronę logowania. Tak poczytałem aby ją restartować, dodać /cgi-bin/ ale i to nie pomaga. Serwer www jak i reszta usług typu logowanie do admina,pyload,phpmyadmin działa poprawnie. http://grafixnas.myqnapcloud.com/ Zerknijcie na screena. Co myślicie, trzeba grzebać czy coś przeoczyłem?
  5. darox1

Pomoc PyLoad - Rapideo.pl pliki

...a program na to WARNING Not able to connect server for updates INFO No plugin updates available Wszedłem do: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/pyload/module/plugins/accounts i niestety nieobecny jest plugin RapideoPl.py, to może spróbować tego drugiego sposobu bezpośrednio ze strony Rapideo, tylko...
  6. wojtekdu

Dyskusja pyLoad konfiguracja, rejestracja

Jak mam skonfigurować to draństwo. Skąd wziąć login? Jak zarejestrować? Czarna magia.
  7. darox1

Pomoc PyLoad - Rapideo.pl pliki

W dniu dzisiejszym postanowiłem przetestować PyLoad, ale niestety napotkałem problem, ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć plików RapideoPl.py do wgrania do katalogów : accounts, hooks, hoster działających z wersją 0.4.9. Jeśli znalazłby się dobroczyńca, który by je podesłał, będę wdzięczny.
  8. spietrza

Pomoc Pyload w starszej wersji

Witam wszystkich, mam prośbę jeśli używacie pyload-a w starszej wersji niż sierpniowe wydanie. Dodatkowo nie macie włączonego UpdateManager proszę was o spakowanie kompletnego katalogu z .qpkg/pyload i udostępnienie. Wiem że są starsze wersje pyload na git ale brakuje mi także starych hooks...
  9. S

Recenzja QNAP TVS-463 - test. Mały wielki NAS - benchmark.pl

...treścią – systemu blogowe, pakiety CMS, wiki Komunikacja – mail, czat, Narzędzia deweloperskie Pobieranie – m.in. Download Station, pyLoad, systemy P2P Rozrywka – stacje muzyczne, zdjęć, video, pakiet do nagrywania TV za pomocą kompatybilnego tunera, QAirplay do streamingu multimediów z NAS...
  10. scooby

Dyskusja Pobieranie http (catshare, fileshark etc.)

dzięki za odpowiedź. Co prawda ten 'mój' pyload już swoje kilka dni odleżał.. W ustawieniach w zakładce plugins jest pusto, natomiast w logach widać aktywacje i po chwili deaktywację ... oto log z dzisiejszego dnia - próba pobrania filmu : 161 25.08.2015 20:54:22 INFO Starting pyLoad 0.4.9 162...
  11. M

Poproszę o log z aplikacji. Każda nowa instalacja pyload musi się "odleżeć" ponieważ instalują się aktualizacje między innymi pluginy serwisów. Jakbyś spojrzał tam tj. w log to zobaczysz, że jesteś co chwilę proszony o zrestartowanie bo pobrały się nowe update'y. Ba nawet dowiesz się dlaczego...
  12. scooby

...Wszystkim. Próbuję zaprosić swojego qnapa ts-469 pro do pobierania z darmowych serwisów (jak w temacie dla przykładu) przez użycie aplikacji pyLoad. Po zakolejkowaniu linku za każdym razem zadanie wisi bez końca 0 % bez błędu. Pobrałem tą aplikację przez menu w qnapie. Pluginów brak. Możecie...
  13. M

Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.

Nie ma problemu. Masz ostrzeżenie Wyniki wyszukiwania dla frazy: pyload
  14. scooby

Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.

Cześć. Mam nadzieję, że nie dostanę bana za odgrzewanie starego tematu ;-) Na swoim ts-469 pro zainstalowałem pyload... ale za chiny ludowe zaimportowane linki z darmowych hostingów (np. fileshark, catshare itp..) nie chcą rozpocząć się pobierać. Nie mam bladego pojęcia co robię źle - nic z...
  15. spietrza

Archiwum Pyload i hooks od PremiumPl

Witam wszystkich, około dwa tygodnie temu autor oprogramowania Pyload troszkę rozwalił system. Prawie 400 hostów poszło z błędami przy aktualizacji. Błąd dokładnie odnosi się tak w logu ERROR Error executing hooks: 'NoPremiumPlHook' object has no attribute 'pyfile' oczywiście hostów jest...
  16. spietrza

Dyskusja Aktualizacja firmware i pyload

Przeinstalować pyload,to na pewno załatwi problem. Ale błąd z pyfile będziesz miał dalej. Autor w zgłoszeniu błędu powiadomił ze naprawi błąd w kilkanaście godzin. Jabadabadu
  17. Maverick23

Dyskusja Aktualizacja firmware i pyload

Witajcie, Po zaktualizowaniu firmware do 4.1.4 pojawił się problem z pyload, chyba że to poprostu zbieg okoliczności. Po kliknięciu w pyload na config piojawia się coś takiego: An Error occured, please enable debug mode to get more details. HTTP Response 500 Traceback (most recent call...
  18. spietrza

Dyskusja Download station użytkownik

Ok, ty mówisz o torentach a ja o hostingach płatnych. Rtorrent sprawdza się super i dziękuję. Pyload to dalej porażka co update zawsze coś się wykrzaczy a później kilka dni mija do poprawki uniemożliwiając jakąkolwiek prace. Jabadabadu
  19. spietrza

Dyskusja Download station użytkownik

A funkcjonalność spełnia twoje wymagania? Ja jak przesiadłem się z S myślałem że jest to identyczny produkt a dopiero w toku testów wyszło że program jest beznadziejny. Przesiadłem się się pyload i rtorrent. Jabadabadu
  20. ksiadzDOBRODZIEJ

Dyskusja FTP

Witam.trochę odświeżę temat:)Potrzebuje klienta FTP do ściągania bez udziału komputera.Działał bez zarzutu pYload ale admin ustawił SSL/TLS i za chiny nie potrafię nic ściągnąć,Wejść mogę bez problemu przez filezille z kompa,przez net2ftp tez ale nie mam pomysłu jak pobrać.Proszę o jakieś sugestie