-
NAS do domu w niskiej cenie?
...Jednak chciałbym zaczerpnąć Waszej opinii. Poza DLNA chciałbym mieć możliwość.. Filtr IP coś jak peerblock Jakiś sensowny klient torrent jdownloader lub podobny klient. Wydajność po LAN minimum 50mb/s upload i download. Bajer typu android mile widziany ale nie konieczny. Plax Czy TAS-268...- neotps
- Temat
- model nas
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
[Public Beta] QTS 4.3.2 Build 1202 | x86
No, nareszcie !!! Ubuntu 16 hula ze miło :) jak ogarnę pilota to HDStation pójdzie się ....a JDownloader pędzi jak pendolino nie ma to jak 64 bitowa Java :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk- killjoy
- Post #12
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Jdownloader TAS- 268
Czy udało się komuś uruchomic jdownloadera na Qnapie. Jeśli tak to może jakaś instrukcja w PL. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.0 Model serwera: QNAP TAS-268- vistula-vistula
- Temat
- color download station jdownloader
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Pyload i podmiana plików
...z repozytorium gita bodajże z sierpnia(z telefonu nie mogę linka do wersji podać lol) . Wtedy to będzie działać ale wtedy aktualizacje automatyczne trzeba wyłączyć. Daj znać jak poszło , jeśli szukasz stabilnego rozwiązania polecam jdownloader. Wątek znajdziesz na naszym forum. Jabadabadu- spietrza
- Post #6
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Download Station
Zgadza się, zapomniałem o jdownloader. Szybko działa i sprawnie. Polecam Jabadabadu- spietrza
- Post #25
-
Dyskusja Download Station
Np chyba nie, przecież JDownloader też działa na Qnapie i ma wtyczkę Rapidu.net :) Send from IOS with Tapatalk- killjoy
- Post #24
-
Dyskusja TS-251 & TS-253 Pro wydajność / opłacalność
...radę obsłużyć dwie równolegle uruchomione maszyny - jedną Centos 7 a drugą Win XP. Centos poza serverem VPN obsługuje stację pobierania z JDownloader (jako uzupełnienie natywnego Download Station), dostępnym poprzez X serwer na tightvnc, a Windows służy jako pomocnicza maszynka do zadań do...- aczo
- Post #16
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.
-
Dyskusja Serwer WWW - Kilka stron na jednej maszynie
...forum wsparcia technicznego QNAP Club (zamiast $QPKG przepisałeś OPKG) oraz Rozwiązany - Uruchomienie z systemem skryptu Bash (jdownloader) | QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club (nie wstawiłeś cudzysłowu) nginx do niczego Ci nie jest potrzebny - możesz go usunąć...- Silas Mariusz
- Post #26
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Instruktaż/Tutorial Jak zainstalować JDownloader2 na serwerze QNAP TurboNAS?
JDownloader jest open source'owym, niezależnym platformowo programem przeznaczonym do pobierania plików z serwisów hostingowych takich jak np. Rapidshare.com czy Megaupload.com. Aplikacja przypadnie do gustu nie tylko użytkownikom płatnych kont Premium, ale również tym korzystającym z darmowych...- Silas Mariusz
- Temat
- app center jdownloader jre optware / ipkg windows
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
Dyskusja Nieistniejący proces jd2 - jak go "zabić" ?
nie ma ? pierwsze słyszę - przewiń na samą górę i szukaj KOmunikator gg:2816967 tak jak myślałem w folderze .qpkg/Jdownloader/JD/ był plik .PID - po usunięciu magicznie program się włączył.- SiewcaRyżu
- Post #13
-
Dyskusja Uruchomienie z systemem skryptu Bash (jdownloader)
...@Silas Mariusz to działa. Jednak mam problem jeden w skrypcie dotyczącym jd2 jest temat ustawienia użytkownika i hasła dostępu dla my.jdownloader Jak uruchamiam ręcznie zawsze wpisuję dane a jesli zadziała automat staje wtedy na próbie wpisania danych. Czy jest szansa na albo dodanie przy...- spietrza
- Post #4
-
Dyskusja Uruchomienie z systemem skryptu Bash (jdownloader)
Witam wszystkich, mam zainstalowanego JDownloader. Poprzez skrypt mogę jd2_downloadr.sh mogę korzystać poprzez interfejs webowy na my.jdownloader. Jak wyłączę SSH w którym uruchomiony jest skrypt pada połączenie między NAS a my.jdownloader. Dlatego mam pytanie jak mogę na QNAP NAS uruchomić w...- spietrza
- Temat
- ssh
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja Jdownloader na TS-x51
Witam, JDownloader działa prawidłowo. Jednak czy jest możliwość dodania więcej użytkowników niż jeden ?? Rozumiem że przy instalacji podawałem dane jednego użytkownika. Nie widzę opcji dodania drugiego, chyba że w ustawieniach głównego użytkownika można dodać tzw użytkowników dzieci itp ...- spietrza
- Post #22
-
Dyskusja PyLoad i znowu problem
...Szukałem innego rozwiązania, ponieważ na co dzień chce korzystać z serwisu nopremium ale nic ciekawego nie znalazłem jako alternatywa. JDownloader był przez chwilę ale nie obsługuję kilku użytkowników dla webservicu. Może masz jaką ciekawą alternatywę jak korzystać z serwisu i przy tym nie...- spietrza
- Post #7
-
K
Dyskusja Jdownloader na TS-x51
Potrzebuje pomocy z tym Jdownloaderem. Zainstalowana mam jave juz. Ale jak chce zainstalowac pakiet opkg czy skrypt jd2_qnap_installer.sh wywala mi blad premission denied. Jest jakis sposob zeby to rozwiazac? Edytować nie moge więc pisze znowu. Sprawa wygląda nastepująco. 1. Zainstalowana java...- kowalmisiek
- Post #19
-
K
Dyskusja Jak zainstalować JAVA na TS-451
...6 i zainstalowalem. Skrypt pochodzi stada dokladniej z linka podanego w tym temacie. Najpierw jednak musze jeszcze zainstalowac pakiet QPKG ale to tez mi nie wychodzi. Probowalem go zainstalowac przez app center i wywalilo bladże musi być włąćzony jakiś optware How-To - JDownloader na QTS ! (...- kowalmisiek
- Post #3
-
M
Pomoc Pyload problem z pluginem uploaded.to
Pytasz o pyload czy jdownloader ? Bo jeśli o to drugie to nie jest o tym temat. Czy plugin został aktywowany i co pokazuje log po uruchomieniu ? Wysłane przez Tapatalk- mariuszsal
- Post #6
-
K
No tak tylko te logi sa sprzed 2 godzin i nic sie nie zmienia w nich. Masz jakis pomysl na Jdownloader z tego tematu How-To - JDownloader na QTS ! ( x86) Nie bardzo wiem jak zainstalowac jave Przy wykonaniu polecenia ./jd2_qnap_installer.sh wywala mi błąd Permission denied- kowalmisiek
- Post #5
-
K
...to pobiera mi od razu pliczki po 13kb i od razu zakancza pobieranie. W skrocie nic nie sciaga. Na forum znalazlem alternatywe w postaci pyLoad ale znowu on nie rozpoznaje mojego konta. Na komputerze w jdownloader konto dziala bez problemow wiec konto jest ok. Macie jakis pomysl co z tym zrobic?- kowalmisiek
- Temat
- ts-451
-
Qnap Ts-212 czy może coś 4 dyskowego budżetowego?
Bo nawet nie wiem, że można coś innego. Nie korzystam z torrentów tylko ze znanych hostingów i zawsze korzystałem jD. Z chęcią bym się dowiedział co jest lepsze do catshera itp. Już znalazłem pyLoad. Znalazłem jeszcze coś takiego jak Asustor AS-202T z Intelem Atom 1,2 za ok 850zł czy może być...- DanPlut
- Post #17
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)