1. SiewcaRyżu

Qnap Ts-212 czy może coś 4 dyskowego budżetowego?

JDownloader = model na Intelu = drożej swoją drogą po co Ci badziewny JD ?
  2. Silas Mariusz

Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.

pyLoad dostępny w App Center. JDownloader tylko na wyższych modelach na takiej platformie jak Windows działa - Intel x86.
  3. L

Pomoc Pobieranie z Catshare, Rapidshare itp.

...jak dziecku jak można ściągać na nas 212p pliki z serwisów takich jak catshare rapidu itp. Jest jakis program jak na windows program jdownloader ? Już mówie że przed pobraniem trzeba wpisać kod capatcha tak jak to się dało zrobić w jdownloader. Tak wiem że jest wcześniej założony taki temat...
  4. glodny

Instruktaż/Tutorial JDownloader na QTS ! ( x86)

...wpisujemy swoje dane z nowo utworzonego konta na My.JDowloader.org. Wciskamy CTRL+C kończąc pracę skryptu. Następnie pobieramy paczkę JDownloader2_1.0.qpkg i instalujemy ją z poziomy App Center QTS-a. Teraz już możemy zalogować się poprzez www do świeżo zainstalowanego JDownloadera na naszym...
  5. glodny

Dyskusja Jdownloader na TS-x51

Temat jest niby wyczerpany ale podobno jdownloader działa w S i qnapie dzięki sposobowi z : HowTo: JDownloader2 on Server/NAS Systems (Command Line Version) - Page 2 - JD Community Co prawda mi nie za bardzo działał ale chyba dlatego że mam jakąś dziwną javę z qpkg - java 1.8 ale w...
  6. aczo

Qnap czy sprosta??

Bez problemu sprosta. Trzeba ściągnąć Debiana i tightvnc, następnie wersję JDownloader MultiOS i na X-ach przez VNC działa
  7. Silas Mariusz

A Jdownloader działa bez GUI? Jest do tego jakiś UI?
  8. Silas Mariusz

JDownloader jako aplikacja standalone nie będzie działać na Linuxie. Ale nie ma czym się przejmować ponieważ na każdym nowym serwerze QNAP, który obsługuje stacje wirtualizacji (Virtualization Station) można postawić wirtualnie dowolnego Windowsa. Niech to będzie dla przykładu Windows XP, który...
  9. S

Witam czy w związku z pojawieniem się nowych Qnapów TS-451 i TS-251 z prockami intela będzie możliwość zainstalowania Jdownloader
  10. Jeerzy

Dyskusja pyLoad konta premium nie działają

...jak należy - ściąganie plików z serwerów płatnych (uploadet.to itp) działało bez zarzutu. Parę dni temu pyLoad przestał działać. Na Jdownloader na windzie konta - zgłaszają sie jako premium. Próbowałem odinstalować payload, restartować NAS a lecz nic nie pomogło. Czy ktoś mi pomoże ? Log z...
  11. Silas Mariusz

Qnap czy sprosta??

...zainstalujesz. Pracujac na oprogramowaniu QNAP jest taka mozliwosc. 3. Java dla modeli 509/809/x39/x59 jest w formie paczki QPKG. 4. JDownloader jest programem z graficznym interfejsem uzytkownika. Instalacja tego jest nie mozliwa poniewaz serwer ten nie podlacza sie do monitora. 5...
  12. migo

Qnap czy sprosta??

...czy da się robić to przez jakiś program aby ustawić kolejkę? 3. Czy to ma Javę? 4. Jak ma Javę to jak wygląda z instalacja oprogramowania JDownloader który do życia potrzebuje tylko Javy? 5. Jakieś są problemy w konfiguracji drukarek jako serwer wydruku (posiadam dość przestarzałe modele)...