-
JDownloader2
YOUR DOWNLOADS FROM ANYWHERE (QJDK8 required as QPKG preinstalled) JDownloader is a free, open-source download management tool with a huge community of developers that makes downloading as easy and fast as it should be. On First Install QPKG doesn't start automatically 1 ) be sure to be... -
Archiwum JDownloader - po dodaniu linków dupluje party i pomija pozostałe
Dobry wieczór. Stareńki TS-228, ver. 4.3.6.2805, JDownloader Rev: #50639 (latest Revision) Operating System Linux (LINUX 32Bit) (arm 32Bit) Java 1.8.0_151-b12 (32Bit) (headless) Oracle Corporation Java HotSpot(TM) Embedded Client VM Envare-ng 0.97, JRE 8.151.2 Po wklejeniu linków sortuje...- Tomy
- Temat
- myjdownloader
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Pytanie dotyczące "Kombajn do pobierania i zarządzania multimediami" - pobieranie plików z hostingów (JDownloader)
problem w logice *arrów - monitoruje klienta do pobierania , nie folder JDownloader niestety nie jest wspierany przez nich niby jest GitHub - rix1337/Quasarr: Quasarr connects JDownloader with Radarr and Sonarr. It also decrypts links protected by CAPTCHAs. .. ale kto to przetestuje ;) pomyśl...- SiewcaRyżu
- Post #2
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Pytanie dotyczące "Kombajn do pobierania i zarządzania multimediami" - pobieranie plików z hostingów (JDownloader)
...pojawia się gdy nie mogę znaleźć niektórych materiałów na torrentach. Czy jest jakiś kontener który pozwala np. ręcznie dodać wygenerowany link do filmu/serialu i pobranie go przez JDownloadera? Dotychczas linki dodaje ręcznie w JDownloaderze i ręcznie przenoszę pliki do danego konkretnego...- slammingdeath
- Temat
- container station
- Odpowiedzi: 1
-
Dyskusja Przenoszenie
Próbowałem już z tym sudo -i. Wpisałem hasło i po komendzie jd2 , mam to samo co normalnie. Z tego co rozumiem, to powinno mi wyskoczyć podanie loginu i hasła do mojego konta jdownloader🤔- paul klacska
- Post #20
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Przenoszenie
Czytam, ale po wpisie jd2 w putty nic mi nie pokazuje, że mam wpisać dane swojego konta na jdownloader 🤔- paul klacska
- Post #16
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Czy NAS za ok. 1000 zł ma sens?
...niczego wiecej, pozniej sie okaze ze chcialbys jeszcze postawic jakas strone, moze jakis server DNS, moze jakis klient torrenta, a moze Jdownloader, a moze homeasistenta... i tak moge wymieniac. Dlatego generalnie jestem przeciwnikiem tanich Nasow bo ich moc jest bardzo ograniczona. Jezeli...- Pawliko
- Post #6
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Pomoc Proszę o pomoc Portainer.io
...strony .. jak krowie na rowie <ehhhhhh> zamiast XXX dajesz scieżke /share/GdziePobierać/ YY email do jdownlaoder ZZZ - hasło do konta jdownloader ścieżkę najlepiej wyłapac za pomoca WinSCP , przechodząc do pożądanego folderu w ścieżce /share/.... i klikając dwa razy w nagłówek dostaniesz...- SiewcaRyżu
- Post #4
-
Pomoc Proszę o pomoc Portainer.io
...cos jest nie tak robie to według tego: oczywiście w xxx yyy zzz wstawiam swoje dane docker run -d --init --restart=always -v XXX:/opt/JDownloader/Downloads -v /share/Public/JDownloader_config:/opt/JDownloader/app/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER='YYY' -e...- malma777
- Post #3
-
Dyskusja JDOWNLOADER
możliwe czyli co mam teraz zrobic- malma777
- Post #3
-
Dyskusja JDOWNLOADER
zjadłeś /? -v /share/Dane/Download:/opt/JDownloader/Downloads- jerry1333
- Post #2
-
Dyskusja Jdawnloader
...zainstalować tylko ze mam problem bo nie wiem. gdzie są pobrane pliki docker run -d --init --restart=always -v share/Dane/Download:/opt/JDownloader/Downloads -v /share/Public/JDownloader_config:/opt/JDownloader/app/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=XXX -e...- malma777
- Post #8
-
Dyskusja JDOWNLOADER
...mogę znaleść pobranych plików. Zainstalowałem wpisując taka komendę : docker run -d --init --restart=always -v share/Dane/Download:/opt/JDownloader/Downloads -v /share/Public/JDownloader_config:/opt/JDownloader/app/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=XXX -e...- malma777
- Temat
- container station docker
- Odpowiedzi: 3
-
Dyskusja Jdawnloader
mistrzu powiedz mi skąd ktoś ma wiedzieć: 1. gdzie jdownloader ma trzymać pobrane dane na Twoim nasie ? (XXX) 2. Twoje dane logowania do JDownloadera login i hasło ? YYY ZZZ docker run -d --init --restart=always -v XXX:/opt/JDownloader/Downloads -v...- SiewcaRyżu
- Post #7
-
Dyskusja Jdawnloader
Docker Sekcja Installation- jerry1333
- Post #5
-
Dyskusja Jdawnloader
Wyniki wyszukiwania dla frazy: jdownloader- jerry1333
- Post #2
-
Pomoc JDownloader
nie - bo nie podałes jak zrobiłes kontener w logach jest ślicznie napisane - podaj login i hasło do clouda ostatnia linijka - kasujesz kratkę , zamieniasz EMAIL i PASSWORD_... na właściwe dane i wklejasz do SSHa - zaskoczy po około 1 minucie na My JDownloader - Login- SiewcaRyżu
- Post #2
-
J
Pomoc JDownloader
Witam pomożecie z kontenerem JDownloader- jurek341
- Temat
- container station
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja MY JDownloader przestał działać
dla potomnych: (2) zostało zmienione na /opt/JDownloader/app/cfg zgodnie z opisem na stronie kontenera potem poleciał update samego portainera - ale było za dużo zmian i zrobiła się z tego nowa świeża instalacja. Voila !- SiewcaRyżu
- Post #17
-
Dyskusja MY JDownloader przestał działać
@SiewcaRyżu Tak, mam i takie babole w nim dzisiaj dostrzegłem To od czego mam zacząć?- RemiArt
- Post #14