-
Instrukcja obsługi What is the maximum file size that I can upload via myQNAPcloud portal?
Portal myQNAPcloud Szczegóły Maksymalny rozmiar pojedynczego pliku, który można przesłać za pośrednictwem portalu myQNAPcloud, wynosi 4 GB. Niemniej jednak nie zalecamy tego podejścia ze względu na brak możliwości wznawiania przesyłania po przerwaniu połączenia sieciowego oraz inne...- QNAP
- Temat
- hybrid backup sync hybridmount myqnapcloud
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Oficjalne podręczniki
-
FAQ Co QNAP robi z moimi danymi przechowywanymi w myQNAPcloud Storage?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Przechowujemy i szyfrujemy Twoje dane, śledząc powiązane z nimi zużycie wyłącznie na potrzeby rozliczeń. QNAP nie będzie uzyskiwać dostępu do Twoich danych w żadnym innym celu, chyba że będzie to wymagane prawem.- QNAP
- Temat
- myqnapcloud
-
O
Dyskusja myQNAPcloud One + replikacja migawki
...aplikacji "Pamięć masowa i migawki" - zakładka Utwórz zadanie replikacji migawki - Replikacja migawek - trzeba wpisać, aby połaczyć sie z myQNAPcloud One, gdzie wykupiłem na próbę abomanent miesięczny i staram sie wysłać kopie migawki poza na myQNAPcloud One? Wpisywałem juz chyba wszystko...- Oskar
- Temat
- myqnapcloud myqnapcloud one replikacja replikacja migawek replikacja migawki
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Wiedza Moje urządzenie zostało usunięte z systemu myQNAPcloud, jak je ponownie aktywować?
...odpowiedź od QNAP, jak pokazano na poniższym obrazku. Informuje ona, że jego urządzenie o nazwie XXXXXX nie łączyło się z myQNAPcloud przez ostatnie 6 miesięcy, więc zostało automatycznie usunięte. Jeśli jednak klient chce je ponownie aktywować, w takim przypadku można spróbować...- QNAP
- Temat
- firmware myqnapcloud
-
Instrukcja obsługi Czy mogę zmienić klucz szyfrowania po utworzeniu osobistego sejfu w myQNAPcloud Storage?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Tak, możesz zmienić klucz szyfrowania w celu zwiększenia bezpieczeństwa. Aby zmienić klucz szyfrowania, wykonaj poniższe kroki: Zaloguj się do portalu myQNAPcloud. Przejdź do swojej przestrzeni. Wybierz opcję Personal Vault. Z menu wybierz Zmień klucz...- QNAP
- Temat
- encryption myqnapcloud
-
Wiedza Nie mogę dokończyć zakupu certyfikatu SSL — po potwierdzeniu płatności nic się nie dzieje
...nie dzieje — nie otrzymuję potwierdzenia płatności”. Podczas realizacji płatności za certyfikat SSL zostaniesz przekierowany ze strony myQNAPcloud do serwisu PayPal. Jeśli w przeglądarce internetowej zainstalowana jest wtyczka usuwająca pliki cookie służące do śledzenia, sesja myQNAPcloud...- QNAP
- Temat
- myqnapcloud ssl certificate
-
FAQ Czy licencje na oprogramowanie QNAP podlegają zwrotowi i jak mogę o taki zwrot wystąpić?
Ważne: Zwrot środków nie jest możliwy w przypadku produktów z serii myQNAPcloud Storage, w tym: myQNAPcloud Storage myQNAPcloud One myQNAPcloud Surveillance Warunki Sprawdź poniższe warunki, aby upewnić się, że Twoje żądanie zwrotu spełnia wymagania: Żądania zwrotu muszą zostać...- QNAP
- Temat
- myqnapcloud surveillance
-
Instrukcja obsługi Czy myQNAPcloud Storage jest tańszy niż AWS S3, Microsoft Azure i Google Cloud?
myQNAPcloud Storage Plan subskrypcji myQNAPcloud Storage na 1 TB/rok kosztuje 4,99 USD/miesiąc w okresie beta. W przeciwieństwie do Amazon S3 oraz porównywalnych usług Google Cloud Platform i Microsoft Azure, myQNAPcloud Storage nie pobiera opłat za transfer wychodzący. myQNAPcloud Storage...- QNAP
- Temat
- cloud backup myqnapcloud
-
Wiedza Podręcznik użytkownika Mattermost
...QTS 4.3.3 lub nowsza. Aby uzyskać dostęp do Mattermost przez Internet, należy włączyć przekierowanie portów na urządzeniu NAS. Łącze myQNAPcloud nie jest obecnie obsługiwane przez Mattermost. Obsługiwane języki: angielski, hiszpański, francuski, włoski, niderlandzki, polski, portugalski...- QNAP
- Temat
- app center file sharing mattermost myqnapcloud myqnapcloud link notifications port forwarding qts
-
FAQ Ile plików mogę przechowywać przy 1 TB myQNAPcloud Storage?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Wykorzystanie myQNAPcloud Storage jest obliczane w gigabajtach binarnych (GB), gdzie 1 GB to 1024³ bajtów. Ta jednostka miary jest również znana jako gibibajt (GiB). Podobnie 1 tebibajt (TiB) równa się 1024 gibibajtom (GiB) lub 1 048 576 mebibajtom (MiB)...- QNAP
- Temat
- myqnapcloud qvr pro qvr surveillance surveillance
-
FAQ Czy mogę odzyskać usunięte pliki z mojego osobistego sejfu w myQNAPcloud Storage?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Nie, usunięte pliki z osobistego sejfu są trwale usuwane i nie można ich odzyskać. Zalecamy zachowanie ostrożności i dokładne sprawdzenie wszystkiego przed usunięciem plików, aby uniknąć przypadkowej utraty danych.- QNAP
- Temat
- myqnapcloud
-
FAQ Czy mogę zmienić region w myQNAPcloud Storage?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Po wybraniu regionu i rozpoczęciu subskrypcji dane można zarządzać wyłącznie w wybranym regionie przez czas trwania subskrypcji. Choć nie można przenosić danych z jednego regionu do drugiego, można je pobrać, a następnie przesłać do innego regionu. Planujemy...- QNAP
- Temat
- myqnapcloud
-
G
Recenzja QNAP wprowadza myQNAPcloud Storage Business Beta – platformę do współpracy w chmurze dla zespołów biznesowych
Tajpej, Tajwan, sierpnia 31, 2026 — QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych i pamięci masowej, ogłosił dziś Kontynuuj czytanie...- Grzegorz Bielawski
- Temat
- Forum: Aktualności z branży i informacje prasowe
-
Instrukcja obsługi Jak mogę zapewnić bezpieczeństwo klucza szyfrowania w myQNAPcloud Storage i co się stanie, jeśli go zapomnę?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Zapewnienie bezpieczeństwa klucza szyfrowania jest kluczowe dla ochrony osobistego sejfu i jego zawartości. Aby zachować jego bezpieczeństwo, należy przechowywać klucz szyfrowania w bezpiecznym miejscu, znanym wyłącznie Tobie. Nie udostępniaj klucza...- QNAP
- Temat
- encryption myqnapcloud
-
FAQ Dlaczego mój HBS3 nie wykrywa myQNAPcloud Storage?
Produkty, których dotyczy HBS3, QTS, QuTS hero Scenariusz Utworzyłem nowy zasobnik w myQNAPcloud Storage w chmurze. Chciałbym użyć tego zasobnika w HBS3, aby rozpocząć tworzenie kopii zapasowej moich danych z NAS do myQNAPcloud Storage. Jednak mój HBS3 nie może wykryć tej pamięci masowej ani...- QNAP
- Temat
- hybrid backup sync myqnapcloud qts quts hero zfs
-
Wiedza Przewodnik po interfejsie API S3 obiektów myQNAPcloud
Obiekt myQNAPcloud- QNAP
- Temat
- backup cloud backup encryption myqnapcloud object storage
-
Instrukcja obsługi Czym jest funkcja Lock w myQNAPcloud Storage? Jak różni się od WORM?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Lock to funkcja w myQNAPcloud Storage, która pozwala użytkownikom zabezpieczyć pliki poprzez uniemożliwienie ich modyfikacji lub usunięcia. Podobnie jak Object Lock legal hold w AWS S3, zablokowanie pliku gwarantuje, że jego zawartość i metadane pozostaną...- QNAP
- Temat
- myqnapcloud worm
-
Instrukcja obsługi Otrzymano wiadomość e-mail o zbliżającym się wygaśnięciu licencji, ale nie można jej znaleźć w Centrum licencji
Certyfikat SSL myQNAPcloud Scenariusz Otrzymałem powiadomienie e-mail informujące o zbliżającym się wygaśnięciu licencji, podobne do poniższego. Nie wiem jednak, która z moich licencji wkrótce wygasa i nie mogę jej znaleźć nawet w Centrum licencji mojego NAS-a. Rozwiązanie Wspomniana w...- QNAP
- Temat
- license center myqnapcloud notifications ssl certificate
-
FAQ Czy mogę uzyskać dostęp do mojego osobistego sejfu w myQNAPcloud Storage z wielu urządzeń?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Tak, możesz uzyskać dostęp do swojego osobistego sejfu z wielu urządzeń, w tym z innych klientów, takich jak HybridMount na Twoim NAS-ie lub Qfile na urządzeniu mobilnym (wkrótce dostępne). Dopóki posiadasz klucz szyfrowania, możesz bezpiecznie uzyskiwać...- QNAP
- Temat
- encryption hybridmount myqnapcloud qfile
-
Instrukcja obsługi Jak działa blokada bezczynności w myQNAPcloud Storage?
myQNAPcloud Storage Wyjaśnienie Blokada bezczynności zapewnia dodatkową warstwę zabezpieczeń dla osobistego sejfu. Po włączeniu blokady bezczynności osobisty sejf automatycznie blokuje się po określonym czasie braku aktywności, niezależnie od działań wykonywanych poza sejfem (co oznacza, że...- QNAP
- Temat
- myqnapcloud