1. paul klacska

Dyskusja Poradnik: Dlaczego usypianie dysków nie działa

I co 3 miechy nowy dysk. Takie włacanie/wyłączanie to nic dobrego.
  2. paul klacska

Dyskusja Pyload zmiana ścieżki zapisu

Nie. W sumie to chyba to syn mi ogarnął w nocy. Ja jeszcze nie sprawdzałen bo naszła mnie ochota na podróż PKP😀 ale syn mi napisał, że po zatrzymaniu programu i po ponownym uruchomieniu jest tak jak powinno.
  3. paul klacska

Mam, no ale co tu zmienić na co? #!/bin/sh CONF=/etc/config/qpkg.conf QPKG_NAME="PyLoadNG83" QPKG_ROOT=`/sbin/getcfg $QPKG_NAME Install_Path -f ${CONF}` APACHE_ROOT=`/sbin/getcfg SHARE_DEF defWeb -d Qweb -f /etc/config/def_share.info` export QNAP_QPKG=$QPKG_NAME export QPKG_ROOT export...
  4. paul klacska

/share/ZF530_DATA jest puste:rolleyes:
  5. paul klacska

Jest tak: [PyLoadNG83] Status = complete Name = PyLoadNG83 Build = 20231201 Display_Name = PyLoad-NG (Apache83) Version = 0.5.0.3.75 Author = QoolBox QPKG_File = PyLoadNG83.qpkg Date = 2024-12-06 Shell = /share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/PyLoadNG83.sh Volume_Select = 3 Install_Path =...
  6. paul klacska

Wpisane, ale po restarcie programu wracają domyślne.🤔
  7. paul klacska

No właśnie z tym chyba mam największy problem. Mam ściężkę /share/ZFS2_DATA/Public/Download i jak wpiszę manualnie w program , to mi działa z tym że po restarcie progrmu czy serwera, to wraca mi do domyślnych ustawień.
  8. paul klacska

Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam
  9. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Dzięki za dobre chęci 👍
  10. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Wysłałem zaproszenie 😀 1725210025 Zgadza się. Tam jest jakiś dziwny folder do zapisu share/ bla.bla.?bla I go nie widzę w file station a chce go mieć w /Public/download gdzie zapisuje sobie wszystko i widzę to w file station
  11. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Spróbowałem. Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć? Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i nie widzę go w file station. Z tego co wyczytałem to...
  12. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Ja chyba nie mam nerwów na takie rzeczy. Przesiadka z S jest trochę bolesna.
  13. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

A miałem tak bezstresowe życie.:)
  14. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

To krzyczy, że chce apache83 , a z tego co widzę, to kosztuje to 15 euro. Niby nie wiele, ale jak nie zadziała, to kasa w błoto.🙈
  15. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Zobaczę później. Teraz GP na żużlu.😀
  16. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Próbowałem już z tym sudo -i. Wpisałem hasło i po komendzie jd2 , mam to samo co normalnie. Z tego co rozumiem, to powinno mi wyskoczyć podanie loginu i hasła do mojego konta jdownloader🤔
  17. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Pakiet jd2 jest wyłączony. Te qjdk8 jest zainstalowane i uruchomione. Z tym admin może być coś nie tak ponieważ konto admina mam wyłączone tylko jako użytkownik jestem administratorem. Może trzeba włączyć konto admina?
  18. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Czytam, ale po wpisie jd2 w putty nic mi nie pokazuje, że mam wpisać dane swojego konta na jdownloader 🤔
  19. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Jdownloader2. Webserver not enabled. Co robię nie tak?