1. Grzes978

TS 251

Witam mam ochotę aby zakupić sobie ten wlasnie model wymieniony w temacie. Moje pytanie/pytania to: 1. Czy moge w jakis prosty sposób użytwac music station i photo station na telewizorze. To znaczy nie chciałbym aby przegladac zdjecia lub puszcac muzyke na kompie tylko na TV. Jak rozumiem...
  2. Grzes978

Dyskusja QNAP TS-269L jako Music Station

Witam Mam pytanie bo przymierzam sie do zakupy 269L, czy jest jakakolwiek mozliwość podłaczenia bezpośrednio Qnapa do sprzetu audio, z pominięciem TV? założenie jest takie qnap + sprzet grajacy i obsługa qnapa poprzez smartfona. czyli cos nalogicznego jak z xbmc . Po co właczac TV skoro można...
  3. Grzes978

Reset haseł w phpmyadmin

Witam wykasowałem u siebie hasła w phpmyadmin i bazy danych informacja podczas kasowania haseł mówi że dla użytkownika root hasło to admin niestety nie działa taka konfiguracja można się zalogować tylko jako admin lub root bez hasła ale wtedy nic nie można zrobic. Pytanie brzmi jakie są...
  4. Grzes978

Dolphin instalacja

Witam ponownie mam malutki problem i staram sie go rozwiązać, mianowicie staram sie zainstalować oprogramowanie Dolphin ale w jednym miejscu nalezy podać sciezkę do php binary, a aktualnie defaultowa sciezka nie działa. ponizej jest print screen. Mam pytanie jaka jest poprawna sciezka dla...
  5. Grzes978

Backup systemu

Witam mam pytanie do was. W systemi events mam taki komunikat NIC Link is Down. i co to znaczy tak z ciekawości, p.s. po ostanim włamie do mojego sewera jestem trochę wyczulony p.p.s. dziś znów miałem tka wiadomosć jak ostatnio przed włamskiem - Re-launch process [thttpd]. Mam pytanie jak...
  6. Grzes978

Dyskusja Alrm przysłąny z Qnapa.?

Mam pytanko co oznacza taki alarm? Dziękuję Server Name: Qnap IP Address: 192.168.1.200 Date/Time: 11/01/2008 16:59:05 Level: Warning Re-launch process [thttpd].
  7. Grzes978

Dyskusja Ostrzeżenie: Re-launch process [btd]

Witam dziś dostałem taki mail przesłany z serwera Server Name: Qnap IP Address: 192.168.1.200 Date/Time: 09/02/2008 12:50:09 Level: Warning Re-launch process [btd]. Moż ekomuś wiadomo jakie NAS wysyła emaila, i co one znaczą, bo chyba nie o to chodzi by tylko je otrzymywac, ale również...
  8. Grzes978

E-mail z strony www.

Witam Mam takie problem, zainstalowałem sobie joomle i postawiłem stronkę. stawiłem sobie link KOntakt na stronce, po wciśnięciu go wyskakuje strona gdzie można wysłać e-mail do właściciela strony z pytanie, problem jest taki ze e-maile nie dochodzą. i Wyskakuje jakiś problem. W czym jest sęk...
  9. Grzes978

Joomla na NAS

Hej witam, was, własnie po wieloooodniowym oczekiwaniu poczta polsk adostarczyła mi Qnap TS 109 II, i pomalutku, zaczynam oswajać to ustrojstwo. Generalnie zastanawia mnie jedno. Mianowicie, chce uruchomić kilka stronek na Qnapie i mniej wiecej wiem jak to zrobić, ale nasuwa mi się pytanie...
  10. Grzes978

Multiwww na QNAP

Witam nosze sie z myślą o zakupieniu dysku sieciowego Qnap model 109. Po przeprowadzonych juz poszukiwaniach w internecie mam juz troche danych mnie interesujacych, lecz chciałbym sie jeszcze upewnic co do kilku rzeczy. Dlatego tez umiesciłem tu ten post. Mam pytanie do was. Oczekuje od...