1. paul klacska

Dyskusja Pyload zmiana ścieżki zapisu

Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam
  2. paul klacska

Dyskusja NFS Problem

Mam problem z dodaniem folderu po NFS. Otóż mam streamer do muzyki Eversolo pod adresem 192.168.0.12. Włączyłem w Qnapie NFS i dodaałem folder Public. W nim ma swój folder z muzyką (Muzyka) a w nim jeszcze 3 inne foldery. Eversolo widzi Qnapa i folder Public, dalej za cholewkę nie chce przejść...
  3. paul klacska

Dyskusja Przenoszenie

Witam. Mam takie pytanie dotyczące Download station 5. Czy wy też tak macie, że w momencie ściągania jakiegoś pliku po jego ściągnięciu macie informacje "przenoszenie" i trwa to dość długo? Wcześniej miałem S i pomimo tego, że miał 3 GB ramu i procek intel atom , to trwało dosłownie kilka...
  4. paul klacska

Dyskusja Plik nie istnieje

Mam mały problem. Nie mogę usunąć kilku folderów. Pokazuje mi , że folder nie istnieje ale cały czas go widzę. Tak te pliki wyglądają. W sumie mam ich 5. Ma ktoś jakiś pomysł jak je usunąć?
  5. paul klacska

Szczecin pozdrawia.

Witam.Zakupiłem multiplayer Qnap NMP-1000.moje ewentualne wypowiedzi będą związane raczej z tym tematem.Player podpięty pod dysk sieciowy S(a to już inne forum) :D Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.