-
Dyskusja Pyload zmiana ścieżki zapisu
Witam. Ktoś mi pomoże zmienić ścieżkę zapisu (/share/ZFS530_DATA/.qpkg/PyLoadNG83/CONFIG/cache) na taką by zapisywalo mi do /Public/Download ? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Pozdrawiam- paul klacska
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 14
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja NFS Problem
Mam problem z dodaniem folderu po NFS. Otóż mam streamer do muzyki Eversolo pod adresem 192.168.0.12. Włączyłem w Qnapie NFS i dodaałem folder Public. W nim ma swój folder z muzyką (Muzyka) a w nim jeszcze 3 inne foldery. Eversolo widzi Qnapa i folder Public, dalej za cholewkę nie chce przejść...- paul klacska
- Temat
- nfs
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Dyskusja Przenoszenie
Witam. Mam takie pytanie dotyczące Download station 5. Czy wy też tak macie, że w momencie ściągania jakiegoś pliku po jego ściągnięciu macie informacje "przenoszenie" i trwa to dość długo? Wcześniej miałem S i pomimo tego, że miał 3 GB ramu i procek intel atom , to trwało dosłownie kilka...- paul klacska
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 35
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Plik nie istnieje
Mam mały problem. Nie mogę usunąć kilku folderów. Pokazuje mi , że folder nie istnieje ale cały czas go widzę. Tak te pliki wyglądają. W sumie mam ich 5. Ma ktoś jakiś pomysł jak je usunąć?- paul klacska
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 10
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Szczecin pozdrawia.
Witam.Zakupiłem multiplayer Qnap NMP-1000.moje ewentualne wypowiedzi będą związane raczej z tym tematem.Player podpięty pod dysk sieciowy S(a to już inne forum) :D Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.- paul klacska
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Witaj nieznajomy!