-
Dyskusja File Station 5 Brak DataVol1 i listy folderów
Cześć, 1. Miałem nieoczekiwane wyłączenie systemu. Po włączeniu i wejściu przez konto admin w File Station 5 brak DataVol1 i listy folderów. Sprawdzanie systemu plików kończy się niepowoidzeniem. Foldery jednak są widoczne z poziomu SSH. 2. Ponadto od jakiegoś czasu (może aktualizacji) żużycie...- arius
- Temat
- brak file station file station 5 station
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja ContaineStation - Server IIS
Udało się komuś zainstalować Internet Information Services (IIS) ? Wersja oprogramowania Firmware: najnowsze Model serwera: QNAP TS-251- arius
- Temat
- docker server ts-251
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja ContainerStation mssql
Cześć, Czy na ContainerStation instowaliście bazę MS SQL (np. bazę programu Płatnik lub inne...). Postawiłem dwie bazy jednak przy połączeniu przez MS SQL Management Studio nie można zmieniać danych w bazie... wyrzuca z programu. Podczas pracy w Płatniku też są przerwy w komunikacji z bazą SQL...- arius
- Temat
- container station ms sql sql
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Qnap + Amplituner = Music
Siemka, Pytanie ogólne jak podłączyć Qnap-a TS-251 (ew.inny) do Amplitunera, tak żeby musik leciał. Bez potrzeby włączania TV ? Jakie polecacie rozwiązanie (tv+amplituner) dla oglądania filmów i słuchania muzyki z naszych Qnap-ów ??? Jak słuchać muzyki na amplitunerze z Qnapa ? Może pisze dość...- arius
- Temat
- qnap ts-251
- Odpowiedzi: 4
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Dyskusja Switch HDMI HybridDesk Station
Cześć- arius
- Temat
- hdmi hybriddesk hybriddesk station switch
- Odpowiedzi: 13
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Download Station
Czy jest możliwość dodania nowych serwerów wyszukiwanie torrentów ? Pzdr- arius
- Temat
- download download station
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja Pamięć DDR TS-251 a TS251+
Czy pamięć DDR z TS-251 jest kompatybilna z TS-251+ ? Pozdrawiam Arius- arius
- Temat
- ts-251
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Archiwum Download Station - Access denied
Dzień dobry, Nie mogę uruchomić Download Station - pokazuje mi komunikat Access denied, zalogowany jestem na admin.... odinstalowanie i ponowna instalka nie pomaga .... Jakieś propozycje ??? Pozdrawiam AreK Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.1 Build 20160419 Model serwera: QNAP TS-251...- arius
- Temat
- color download station
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Pamięć ADATA 1GB 1.35V PC3-12800 DDR3L z QNAP TS-251
Sprzedam pamieć RAM ADATA SO-DIMM 1GB DDR3L 1600. Low Voltage 1.35V. Powód: wymieniona na większą po zakupie NAS-a QNAP TS-251. Cena 32 zł. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie (Centrum, Tarchomin), ew. wysyłka 8 zł. Pozdrawiam Arius -
Pamięć ADATA 1GB 1.35V PC3-12800 DDR3L z QNAP TS-251
Sprzedam pamieć RAM ADATA SO-DIMM 1GB DDR3L 1600. Low Voltage 1.35V. Wymieniona na większą po zakupie NAS-a TS-x51. Cena 34 zł. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie , ew. wysyłka 6 zł. Pozdrawiam Arius -
Witam i pozdrawiam
Witam i pozdrawiam z WA !!!- arius
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)