1. arius

Dyskusja File Station 5 Brak DataVol1 i listy folderów

Cześć, 1. Miałem nieoczekiwane wyłączenie systemu. Po włączeniu i wejściu przez konto admin w File Station 5 brak DataVol1 i listy folderów. Sprawdzanie systemu plików kończy się niepowoidzeniem. Foldery jednak są widoczne z poziomu SSH. 2. Ponadto od jakiegoś czasu (może aktualizacji) żużycie...
  2. arius

Dyskusja ContaineStation - Server IIS

Udało się komuś zainstalować Internet Information Services (IIS) ? Wersja oprogramowania Firmware: najnowsze Model serwera: QNAP TS-251
  3. arius

Dyskusja ContainerStation mssql

Cześć, Czy na ContainerStation instowaliście bazę MS SQL (np. bazę programu Płatnik lub inne...). Postawiłem dwie bazy jednak przy połączeniu przez MS SQL Management Studio nie można zmieniać danych w bazie... wyrzuca z programu. Podczas pracy w Płatniku też są przerwy w komunikacji z bazą SQL...
  4. arius

Dyskusja Qnap + Amplituner = Music

Siemka, Pytanie ogólne jak podłączyć Qnap-a TS-251 (ew.inny) do Amplitunera, tak żeby musik leciał. Bez potrzeby włączania TV ? Jakie polecacie rozwiązanie (tv+amplituner) dla oglądania filmów i słuchania muzyki z naszych Qnap-ów ??? Jak słuchać muzyki na amplitunerze z Qnapa ? Może pisze dość...
  5. arius

Dyskusja Switch HDMI HybridDesk Station

Cześć
  6. arius

Dyskusja Download Station

Czy jest możliwość dodania nowych serwerów wyszukiwanie torrentów ? Pzdr
  7. arius

Dyskusja Pamięć DDR TS-251 a TS251+

Czy pamięć DDR z TS-251 jest kompatybilna z TS-251+ ? Pozdrawiam Arius
  8. arius

Archiwum Download Station - Access denied

Dzień dobry, Nie mogę uruchomić Download Station - pokazuje mi komunikat Access denied, zalogowany jestem na admin.... odinstalowanie i ponowna instalka nie pomaga .... Jakieś propozycje ??? Pozdrawiam AreK Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.1 Build 20160419 Model serwera: QNAP TS-251...
  9. arius

Pamięć ADATA 1GB 1.35V PC3-12800 DDR3L z QNAP TS-251

Sprzedam pamieć RAM ADATA SO-DIMM 1GB DDR3L 1600. Low Voltage 1.35V. Powód: wymieniona na większą po zakupie NAS-a QNAP TS-251. Cena 32 zł. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie (Centrum, Tarchomin), ew. wysyłka 8 zł. Pozdrawiam Arius
  10. arius

Pamięć ADATA 1GB 1.35V PC3-12800 DDR3L z QNAP TS-251

Sprzedam pamieć RAM ADATA SO-DIMM 1GB DDR3L 1600. Low Voltage 1.35V. Wymieniona na większą po zakupie NAS-a TS-x51. Cena 34 zł. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie , ew. wysyłka 6 zł. Pozdrawiam Arius
  11. arius

Witam i pozdrawiam

Witam i pozdrawiam z WA !!!