-
Hey hey hello
Co prawda witałem sie już w swoich problemach :), ale aby dopełnić formalności i dostosować się do zasad - Witam serdecznie wszystkich tu zebranych :)- Yorgi
- Temat
- hello
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Pomoc Klient torenta ze specyficznymi funkcjami
Cześć W skrócie, nie udało mi się znaleźć informacji, ani tematu który by to poruszał. Chodzi o klienta lub opcje w tych dostępnych (instalowałem już wszystko), który miałby możliwość nazwania katalogu tak jak ja bym chciał żeby się nazywał. Wszystkie klienty BT, nazywają katalog zgodnie z nazwą...- Yorgi
- Temat
- download station katalogi pobieranie torrent
- Odpowiedzi: 16
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Qnap TS-420
Cześć Sprzedam, Qnapa TS-420, którego użytkuje od 2 tygodni (kupiłem sprzęt, który leżał). Sprzęt jest praktycznie nowy, posiada jeszcze naklejkę na froncie. Sprzedaję, ponieważ jest zbyt wolny jak dla mnie (nieprzemyślany zakup, potrzebuję czegoś na Intelu). Cena jaka mnie interesuje to... -
Dyskusja TS-420 prędkość
Cześć wszystkim W skrócie, walczę z prędkościami w moim TS-420 (świeży nabytek i pierwszy NAS) W ramach testów, żeby wykluczyć inne problemy niż sam NAS zrobiłem tak: -Wszystko jest połączone ze sobą niezarządzanym switchem 1Gbit Netgear'a. -W NASie siedzi jeden dysk SSD. -NAS podpięty 2...- Yorgi
- Temat
- prędkość speed ts-420
- Odpowiedzi: 10
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu