-
N
Dyskusja tvp vod, cda, ipla
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 Build 20170104 Model serwera: Qnap TS-251+ Dzień dobry. Chciałbym zrobić sobie z mojego Qnapa domowe centrum multimedialne. TV mam podłączone po hdmi do Qnapa. Używam HD Station dzięki czemu mam możliwość korzystania z chrome, facebooka, spotify, you...- Nero
- Temat
- color station ts-251
- Odpowiedzi: 3
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
N
Dyskusja Syncovery - synchronizacja partycji
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 Build 20170104 Model serwera: QNAP TS-251C Ponieważ ni jak nie udało mi się dogadać z Qsync zarzuciłem dalsze potyczki z tym programem i postanowiłem uderzyć w polecane Syncovery. Niestety program jest tylko w angielskiej wersji językowej a do tego ma...- Nero
- Temat
- synchronizacja syncovery ts-251c
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
N
Dyskusja Qsync synchronizacja dysku
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 Build 20170104 Model serwera: QNAP TS-251C Chciałbym zrobić sobie backup swojej laptopowej partycji z dokumentami na nasie. W założeniach miało by to działać tak, że po zainstalowaniu Qsync program przerzuca sobie dane z identyczna strukturą katalogów...- Nero
- Temat
- qsync synchronizacja ts-251c
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
N
Dyskusja Zapchany RAM
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 Build 20170104 Model serwera: QNAP TS-251C Witam. Nareszcie przyszła zima więc znalazłem troche czasu na zabawy z moim TS-251C. Do tej pory używałem go tylko jako magazyn danych z macierzą + ewentualnie do obejrzenia kilku filmów w myKodi pod...- Nero
- Temat
- chrome color pamięci qsync ram ts-251c
- Odpowiedzi: 57
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
N
Dyskusja Jak zainstalowac Twonky
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 Build 20170104 Model serwera: QNAP TS-251C Witam. Pytanie jak wyżej. W jaki sposób zainstalować Twonky dla QTS 4.3.2.005. Według informacji Qnap-a wraz z nowym QTS Twonky utraciło wsparcie QNAP - QTS 4.3 Czy jest w takim razie możliwość instalacji...- Nero
- Temat
- downloads linux qts ts-251c twonky twonkymedia
- Odpowiedzi: 73
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
N
Dyskusja Kodi 16, myKodi17 problem z filmami
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 Build 20170104 Model serwera: QNAP TS-251C Dziś zauważyłem problem z odtwarzaniem fimów w Kodi 16 oraz myKodi 17. W tym pierwszym obraz co jakiś czas zamienia się w rozsypane wielokolorowe kwadraty, zapętla się i odtwarza w kilkusekundowych fragmentach...- Nero
- Temat
- kodi problem ts-251c
- Odpowiedzi: 22
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
N
Dyskusja szybkosc zapisu/odczytu TS-251C
Właśnie zrobiłem test szybkości zapisu i odczytu na moim nas TS-251C za pomocą programu Nas performance tester Sieć tworzy w/w NAS wpiety do switch gigabitowy TP-Link, do tego samego switcha wpięty jest laptop z WiN10 z kartą gigabitową. Switch wpiety jest do kolejnego identycznego switcha...- Nero
- Temat
- szybkość ts-251c
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
N
Dyskusja Strumieniowanie filmów
Dzień dobry Od kilku dni jestem posiadaczem Nasa TS-251c z wyjściem HDMI. Ponieważ jest to mój pierwszy Qnap sledze forum i krok po kroku rozgryzam maszynkę. Puki co jakoś idzie jednak jest jedna rzecz która nie daje mi spokoju, a mianowicie wyjście HDMI. No ale po kolei: Do wyjścia podłączone...- Nero
- Temat
- dlna miniatury station ts-251c tylko video video station
- Odpowiedzi: 7
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
N
Czesc
Czesc Nazywam sie Pawel Od kilku dni jestem posiadaczem qnap ts 251c. Jest to moj drugi nas po zyxel 320 Zobaczymy czy kilkukrotnie wyzsza cena przeklada sie rowniez na kilkukrotnie lepsza wydajnosc i funkcjonalnosc urzadzenia- Nero
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Witaj nieznajomy!