-
Pomoc Magnet link rTorrent PRO nie działa
Czy ktoś zna rozwiązanie na niedziałające Magnet Links w rTorrent PRO ? Ostatnio przestały mi kompletnie działać ( po aktualizacji do najnowszej wersji ) a wcześniej raz działały a raz nie - generalnie po dodaniu w rTorrent PRO linku magnet stoi na pozyskiwaniu "meta" ( czyli np...- candidate
- Temat
- działa jeśli magnet rtorrent torrent
- Odpowiedzi: 24
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja rTorrent PRO VPN zamknięty port
Czy to jest normalne iż jak tylko przełączę ustawienia rTorrent z default gateway na VPN to mam info iż port jest zamknięty ? Na default wszystko jest ok. Porty przekierowane.- candidate
- Temat
- default rtorrent vpn
- Odpowiedzi: 3
-
Dyskusja rTorrent Pro po chwili pracy na VPN zmienia adres IP na 127.0.0.1 i zatrzymuje pobieranie/wysyłanie
WItam Otóż tytułowy problem pojawił się dość niedawno ( w przeciągu ok 2 tygodniu ). Wcześniej program działał stabilnie - jedyne co było zmieniane to firmware NASa ( TS453A ) i wersja rtorrent Pro ( zawsze staram się mieć najnowsze wersję ). Doszło do tego iż zaorałem cały serwer od nowa bez...- candidate
- Temat
- ip rtorrent rtorrent pro vpn
- Odpowiedzi: 7
-
Dyskusja QSync iPhone
Witam Próbuję skonfigurować po lokalnej sieci WiFi aby np zdjęcia z iPhone ( Qsync Pro ) automatycznie przesyłały się do QNAPa ( QSync ) - problem polega na tym iż aplikacja na telefonie nie widzi żadnych folderów/katalogów/plików z telefonu. Jak próbuję dodać foldery do sparowania to przy...- candidate
- Temat
- ios iphone qsync
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Urządzenia mobilne i Narzędzia użytkowe
-
Dyskusja After upgrade - issue with download location
Hi I'm looking for help regarding download location - before updating rTorrent Pro to the newest version I could specify whatever disk/volume and specific location for downloaded torrent and now I can download only to default rTorrent location or created rDownload but nothing more. Any idea...- candidate
- Temat
- download rtorrent upgrade
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja qBittorrent nadpisywanie uprawnień
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.4.0569 Build 20180501 Model serwera: QNAP TS-453A Czy można jakoś rozwiązać problem nadpisywania uprawnień przez klienta qBittorrent ? Po odinstalowaniu starej wersji 3.x i zainstalowaniu nowej 4.x za każdym razem po ściągnięciu torrentów każdy inny...- candidate
- Temat
- qbittorrent ts-453a uprawnień uprawnienia
- Odpowiedzi: 17
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Pomoc rTorrent WEB GUI
Czy ktoś spotkał się z sytuacją iż po odinstalowaniu klienta rTorrent interfejs webowy jest nadal aktywny ? ( NAS był restartowany i nie pomogło ).- candidate
- Temat
- gui rtorrent web
- Odpowiedzi: 3
-
Dyskusja Samoistny reset do ustawień fabrycznych QNAP TS-453A
Nie wiem co się wydarzyło ale dzisiaj nie mogłem się dostać do moich udziałów sieciowych ani usług więc naturalnie próbowałem się zalogować do serwera plików i niestety nie mogłem się dostać na swoje dane logowania ale na domyślnych ustawieniach o dziwo się udało i po zalogowaniu okazało się iż...- candidate
- Temat
- qnap qnap ts-453a reset ts-453a
- Odpowiedzi: 11
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja Ciągły zapis dysku na TS453A
Czy to jest normalne iż dysk ( WD RED 8TB ) co kilka sekund coś "zapisuje" ? Wszystkie programy i usługi powyłączane a mimo to co kilka sekund słychać typowe"chrupanie" dysku z NASa a w monitoringu faktycznie widać zapis kilku kb/s co parę sekund - przesyłam zrzut ekranu- candidate
- Temat
- dysk pule i woluminy zapis
- Odpowiedzi: 15
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Transmission vs rTorrent
Który klient torrent jest Waszym zdaniem lepszy ? Jakiś czas temu na NAS Zyxel używałem Transmission i byłem zadowolony ale widzę że rTorrent też ( a może nawet bardziej ) jest dość popularny. Czy rTorrent ma jakieś konkretne przewagi nad Transmission ?- candidate
- Temat
- rtorrent transmission
- Odpowiedzi: 15
-
Dyskusja Szyfrowanie TS-453A
Jak to jest z tym szyfrowaniem ? Utworzyłem nowy wolumin ( jeden wolumin - jeden dysk ) i przy tworzeniu zaznaczyłem opcję szyfrowania - teraz już po utworzeniu woluminu przy tworzeniu udziału sieciowego widnieje również opcja szyfrowania - więc już nie rozumiem o co chodzi :-( . - to jakieś...- candidate
- Temat
- szyfrowanie ts-453a
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja UPS APC Smart-UPS 1000 + TS-453A - podłączenie
Czy ktoś wie czy jest jakiś sposób aby podpiąć tytułowego UPSa pod TS-453A tak aby przy zaniku prądu NAS automatycznie wyłączał się po kilku minutach ? Niestety UPS nie posiada gniazda USB a jedynie RS-232....- candidate
- Temat
- apc smart ts-453a ups
- Odpowiedzi: 34
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Qnap HDMI 1080p(4K) Kodi
Właśnie zastanawiam się nad zakupem nowego NASa do przechowywania danych oraz chciałbym podłączyć NAS przez HDMI do projektora ( audio rozumiem że również z NAS przez miniJack do głośników ? ) i wyświetlać na nim obraz w FullHD i ewentualnie aby w przyszłości była możliwość oglądania bez...- candidate
- Temat
- hdmi kodi qnap ts-453a
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)