-
Dyskusja Doker Jdownloader-2 - lokalny interfejs webowy
Nie bardzo moge sobie poradzic z tym dokerem (jaymoulin/jdownloader). Wszystko niby dziala wg glownie opisu @SiewcaRyżu z tego watku Rozwiązany - Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+ Jdownloader dziala na porcie 3129 -> poprzez strone Jdownloadera moge niby...- Esc
- Temat
- container station docker https jdownloader ts-251
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Dyskusja FTP - pliki z kamery mają 0 bajtów
Mam taką zagwózdkę bo inaczej tego nie mogę ująć. Na Qnapie server FTP. Server działa i nie można o nim powiedzieć złego słowa. Klienty się łączą pliki przesyłają słowem cud miód. Mam taką leciwą kamerkę która potrafi np. po wykryciu ruchu zapisać obraz w postaci jpg i wysłać go ftpem. Ta...- Esc
- Temat
- ftp kamery pliki
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Dyskusja Brak możliwości zalogowania na TS-219p+
Urządzenie praktycznie używane codzienie i nagle pięknego dnia wczorajszego próbuję się zalogować i dostaje informacje iż użytkownik nie istnieje lub nie posiada uprawnień. Pierwszy raz coś takiego widzę więc próbuję jeszcze raz, a potem na admina ale i to nie skutkuje. No to może dawno nie miał...- Esc
- Temat
- admin brak qfinder ts-219p
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja Po celowym usunięciu voluminu nie da się utworzyć nowego
Nie wiem za bardzo jak faktycznie nazwać problem bo pewnie coś bym poszperał w necie. Problem jest taki iż celowo usunąłem volumin gdyż robię różne próby konfiguracji i chciałem jeszcze raz go założyć ale się już nie da. Dysk jest widoczny w Pamięć/Dyski i świeci się na niebiesko jakby wszystko...- Esc
- Temat
- color dysku https problem raid
- Odpowiedzi: 2
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Jedno IP i dwa serwery WWW
Witam i od razu pytam a w zasadzie wyjaśniam o co mi właściwie chodzi. Wraz ze zmiana sprzętu pojawiły się u mnie nowe możliwości i nowe problemy. Możliwości jak np. tworzenie Vitualnych Maszyn, Dokerów itd. Ale już pierwsze problemy zaczęły się kiedy tych maszyn virtualnych było więcej niż 1 a...- Esc
- Temat
- ip linux www
- Odpowiedzi: 13
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Dyskusja Qnap i chromecast w jednym stali domku
Co jakis czas glownie gdy dzieciaki sa chore uzywam combo Qnap ktory wysyla filmy na Chromecasta/Mirascreena. W tym celu zawsze logowalem sie poprzez strone www mojego qnapa uruchamialem filestation szukalem filmu/bajki i klikajac prawym przyciskiem wybieralem transmisja strumieniowa do... tam...- Esc
- Temat
- konsola / tv qnap
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
Kawa i papierosy Problemy z Tapatalk
Mam do Was takie pytanie odnośnie Tapatalka. Używam od lat Tapatalk Pro (aktualnie to 8.0 4001331) i kiedy otwieram To forum daje Oś czasu lub Nieprzeczytane to 90% dostaje puste zakładki z napisem Brak wyników. Te owe 10% to od czasu do czasu jednak z jakiegoś powodu zadziała normalnie czyli...- Esc
- Temat
- czasu forum tapatalk
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Witam Wszystkich
Co tu dużo pisać - czytam to forum od jakiegoś roku wiec mam wrażenie jakbym już Was wszystkich znał :) Przeważnie profil zakładam wtedy kiedy na forum nie znajduje odpowiedzi na swoje pytanie i tak też się dzisiaj w końcu stało - Pozdrawiam- Esc
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!