-
M
WORDPRESS i dwie zarejestrowane domeny - HELLP :(
Witam! Chciałbym prosić o pomoc w kwesti uruchomienia 2 domen na QNAP 109PRO II. Zrobiłem zgodnie z sugestią jak w poscie dot. serverów wirtualnych jednak coś mi nie chodzi. Zrobilem dwa katalogi dla zarejestrowanych domen Następnie dodałem skrypt w ktorym chcialem wykorzystac folder z...- Marcel
- Temat
- wordpress
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
M
Prawa dostępu do zasobów sieciowych (folderów) itp - WWW
Witam! Chciałem prosić o podpowiedź: Chce postawić serwer WWW na 109 ale z ograniocznymi prawami dostępu tzn. np strona startowa znajdujaca się w katalogu głownym w której umieszczone są hiperłącza do innych podstron (które mogą być nawet umieszczona w innym katalogach) Przejście podstrony...- Marcel
- Temat
- uprawnienia
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
M
DNS jak uruchomoić na 109 Pro II ???
Chciłbym prosić o pomoc w skonfigurowaniu modelu QNAPa jak w temacie bym mogl uruchomic na nim server DNS BINDa z mozliwoscia zainstalowania servera WWW widzianego z internetu.- Marcel
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
M
NIe zasysa z Rapida
Mam konto premium na rapidzie jednak w zaden sposob po dodania pliku do DS czy przez QGet jako pojedynczy link czy przez Qrapid stacja nie pobiera plikow Mam 109 Pro 2 oprogramowanie w Version 3.0.0 build 0121T Prosze mi podpowiedziec jaka moze byc przyczyna ? Bede wdzieczny za podpowiedzi.- Marcel
- Temat
- download station
- Odpowiedzi: 18
- Forum: Download Station i klienci P2P