1. M

WORDPRESS i dwie zarejestrowane domeny - HELLP :(

Witam! Chciałbym prosić o pomoc w kwesti uruchomienia 2 domen na QNAP 109PRO II. Zrobiłem zgodnie z sugestią jak w poscie dot. serverów wirtualnych jednak coś mi nie chodzi. Zrobilem dwa katalogi dla zarejestrowanych domen Następnie dodałem skrypt w ktorym chcialem wykorzystac folder z...
  2. M

Prawa dostępu do zasobów sieciowych (folderów) itp - WWW

Witam! Chciałem prosić o podpowiedź: Chce postawić serwer WWW na 109 ale z ograniocznymi prawami dostępu tzn. np strona startowa znajdujaca się w katalogu głownym w której umieszczone są hiperłącza do innych podstron (które mogą być nawet umieszczona w innym katalogach) Przejście podstrony...
  3. M

DNS jak uruchomoić na 109 Pro II ???

Chciłbym prosić o pomoc w skonfigurowaniu modelu QNAPa jak w temacie bym mogl uruchomic na nim server DNS BINDa z mozliwoscia zainstalowania servera WWW widzianego z internetu.
  4. M

NIe zasysa z Rapida

Mam konto premium na rapidzie jednak w zaden sposob po dodania pliku do DS czy przez QGet jako pojedynczy link czy przez Qrapid stacja nie pobiera plikow Mam 109 Pro 2 oprogramowanie w Version 3.0.0 build 0121T Prosze mi podpowiedziec jaka moze byc przyczyna ? Bede wdzieczny za podpowiedzi.