-
Pomoc Last version rTorrent-PRO
Hi. What is the latest version on rTorrent-PRO? I have 0.9.8-B777, is a newer version?- elpik
- Temat
- forum https qnapclub rtorrent version
- Odpowiedzi: 12
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja TS-451 aplikacje się nie otwierają "Error Page not found or the web server is currently unavailable"
Witam Mam problem z po aktualizacji. Kilka aplikacji nie otwiera się i jest informacja: "Error Page not found or the web server is currently unavailable. Please contact the website administrator for help." jedna z nich "QVR PRO" w ogóle nie chce się zainstalować. Nie mogę sprawdzić w QuLog bo...- elpik
- Temat
- error ts-451
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja PROBLEM: "Failed to log in via user account..."
Witam. Mam problem z próbami włamań na mój serwer. Użytkownik ADMIN jest wyłączony ale cały czas ktoś próbuje się zalogować zdarz się to do kilku tysięcy na dobę!!! https://ibb.co/tDnJfZG [/IMG] na grafice widać tylko próby po 15 minutach! czy ktoś wie jak się pozbyć tego problemu? z góry...- elpik
- Temat
- color https networking user
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Dyskusja rTorrent 0.9.8 wypluwa błędy
Witam. coś się stało z rTorrent. zaczął wypluwać błędy jak go otwarłem. niby mam 105 torrentów uruchomionych ale.... widzę 2 a wszystkie listy pokazują 0. pokazuje błędy JS error. do dziś było wszystko OK a nic nie zmieniałem. proszę o pomoc. Firmware version: 4.5.2.1566 Build 20210202 Model...- elpik
- Temat
- błędy rtorrent ts-451
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Materiały 4K...
Witam. Jaki jest najlepszy sposób aby z NASa można było oglądać na TV w tej samej sieci materiały 4K. PLEax nie daje rady więc szukam innej metody. Ktoś wie jak to ogarnąć? Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.2.1270 Model serwera: QNAP TS-451- elpik
- Temat
- color obrazu ts-451 wideo
- Odpowiedzi: 27
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Nowy NAS
Witam. Aktualnie posiadam TS-451 i szukam nowego NASa który byłby w stanie w domowej sieci odtwarzać filmy 4k na PLEXa. Dziękuję za pomoc.- elpik
- Temat
- nas nowy nowy nas
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja rtorrent-Pro brak mam plików instalacyjnych
Witam. Zakupiłem rtorrent-Pro na qnapclub ale niestety nie mam go ani w APP CENTER ani nie otrzymałem żadnego pliku... support też nie odpowiada na qnapclub Prosze o pomoc Firmware version: 4.3.5.0713 Build 20180928 Model name: QNAP TS-451- elpik
- Temat
- brak rtorrent-pro ts-451
-
Dyskusja QNAP TS-451 - hosting zdjęć na EBAY
Witam. Chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwość ustawienia mojego QNAPa tak abym mógł hostować z niego zdjęcia na ebay? Dodam tylko że: - porty mogę przekierować - IP jest zmienne Jeśli jest to możliwe to czy mógł by mi ktoś opisać jak to zrobić krok po kroku? gdyż nie jestem zbytnio...- elpik
- Temat
- hosting qnap qnap ts-451 ts-451
- Odpowiedzi: 34
-
Dyskusja Jak usunąć katalog
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc napiszę tu. Czy ktoś mógł by mi pomóc usunąć katalog? Nie wiem jak to zrobić a mam 2 podobne (home i homes oraz zdjęcia i zdjecia mati) i chciał bym się po jednym pozbyć. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2 Build 20160901 Model serwera: QNAP TS-451- elpik
- Temat
- color foldery ts-451
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja QNAP jako dysk do tunera VU+
Witam Chciał bym podłączyć mój serwer QNAP do tunera VU+ Solo 4k. Chciał bym aby na mój QNAP można było nagrywać różne programy z tunera. Niestety nie wiem jak to zrobić. Może ktoś wie jak to połączyć? Dziękuje za pomoc Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.1 Build 20160601 Model serwera: QNAP...- elpik
- Temat
- dysk qnap ts-541
- Odpowiedzi: 16
-
Dyskusja TS-451 dodanie trzeciego dysku
Witam. Chce dodać trzeci dysk do mojego serwera i zastanawiam się czy wkładając nowy dysk muszę wyłączyć serwer czy nie jest to konieczne? Proszę o pomoc.- elpik
- Temat
- chyba ts-451
- Odpowiedzi: 31
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja VPN - pytanie
Witam Mam pytanie odnośnie VPN (od razu mówę że jestem laikiem i proszę o wyrozumiałość). Piszę w tym dziale bo niewiedziałem w jakim go umieścić. Zastanawiam się nad zakupiem usługi VPN i wiedząc że moj router nie da się skonfigurowć z VPN (podobno nie da - router SUPER HUB 2 - Virgin Media)...- elpik
- Temat
- qnapa router tylko vpn
- Odpowiedzi: 7
-
Dyskusja osCommerce jak zainstalować
Czy ktoś mógł by mi pomóc i powiedzieć jak zainstalować osCommerce na ts-451. Jak właczam instalator wszystko wygląda OK: Ale jak dodaje dane jest problem i nie wiem co powinienem zmienić: Chyba że znacie jakiś lepszy sklep który mógł bym zainstalowac na QNAP- elpik
- Temat
- ts-451
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Vmobile - dostęp z "zewnątrz"
Witam. Właśnie podłączyłem 2 kamerki do mojego ts-451 i chciałem mieć dostęp do kamerek poprzez Vmobile ale... w sieci domowej mam ale gdy jestem gdzieś inndziej ( u znajomych, na mieście) nie mam takiego dostępu. Czy ktoś wie czy jest taka możliwość a jak tak to jak to zrobić? Vmobile ver...- elpik
- Temat
- ts-451
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Urządzenia mobilne i Narzędzia użytkowe
-
Dyskusja Aktualizacja PLEX
Czy ktoś wie jak zrobić aktualizacje serwera PLEX ręcznie aby nie stracić wszystkich list filmów seriali itd? mam aktualnie wersje serwera: 0.9.11.4 i chce zrobić aktualizacje do wersji: 0.9.11.7.803 prosze o pomoc- elpik
- Temat
- plex
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja Kamera IP Tenvis IP391W do TS-x51
Witam. Czy ktoś może wie czy ta kamera będzie współpracowała z TS-x51? Tenvis IP391W Wireless WiFi CCTV Security Network IP Camera IR Night LED Outdoor- elpik
- Temat
- wi-fi
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Dyskusja Program dla firm
Witam Czy na TS-x51 jest dostępny jakiś program do prowadzenia firmy?- elpik
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 9
-
Dyskusja Photo Station - problem z importem
Witam Utworzyłem sobie Album w Photo Station ale niestety niemoge dodać tam zdjęc (importować) w panelu sterowania mam niby znaleść "ustawienia przywilejów" ale nie mam czegoś takiego. Czy ltoś wie jak naprawiś ten problem?- elpik
- Temat
- photo station
- Odpowiedzi: 1
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
TS-451 czy TS-453 Pro
Jestem w czasie wyboru servera NAS i zastanawiam się który wybrać. TS-451 czy TS-453 Pro Potrzebny do małej firmy, przedewszystkim do udostępniania video i foto dla klientów, oraz do domowego użytku. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia na temat tych serverów prosze o pomoc. z góry dziękuje za pomoc- elpik
- Temat
- Odpowiedzi: 12
-
Przeniesienie dysków z readynas do qnap?
Witam. Posiadam 2 dyski z poprzedniego NASa (readynas 104) i zastanawiam się czy jest jakaś możliwość aby dane które tam posiadam po podłączeniu tych dysków do QNAP TS-451 pozostały. Z góry dziekuje za pomoc.- elpik
- Temat