Qnap TS-119 klient torrent

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika m.groen, 23 Maj 2009.

Ładowanie...
  1. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    Czy jest możliwość zainstalowania w modelu TS-119 innego niż domyślny klienta sieci Torrent ?
     
  2. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    Jeśli mowa o gotowcach. Na starszych modelach(TS-X09, nie wszystkich) można było zainstalować rTorrenta. Nie wiem jak w twoim przypadku, próbuj ...
     
  3. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    Próbowałem nie wyrzuca błąd podczas instalacji :-(
     
  4. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    trzeba poczekać na wersje dla tych urządzeń , wszystko w rękach autora :D
     
  5. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    Lasted edited by : 22 Wrzesień 2013
  6. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    czy już ktoś wyeliminował problem z samoczynnym przerwaniem pobierania i wyswietlaniem komunikatu :
    Hash check on download completion found bad chunks, consider using "safe_sync ?
     
  7. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    problem ten lezy po stronie kernel'a w tych modelach urzadzen... nadal nad tym pracujemy
     
  8. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    0
    dzięki za info, w takim razie czekam na jakieś dobre wieści :):)
     
Ładowanie...