QFinder Pro
Poniżej przedstawiono definicje ikon QFinder Pro.
Ikony statusu
| Ikona | Opis |
|---|---|
| W urządzeniu wystąpił poważny błąd. Prosimy o kontakt z administratorem systemu. | |
| Urządzenie przeszło w stan nieprawidłowy. Prosimy o kontakt z administratorem systemu. | |
| Przestrzeń dyskowa jest prawie pełna lub znajduje się w stanie nieprawidłowym. Prosimy o kontakt z administratorem systemu. | |
| Urządzenie nie zostało zainicjowane. | |
| System wykrył, że włożone dyski twarde zostały skonfigurowane i są gotowe do migracji do nowego Turbo NAS. | |
| Dostępna jest nowa wersja oprogramowania układowego dla tego urządzenia. | |
| Migracja systemu zakończona pomyślnie. Uwaga: zdecydowanie zalecamy aktualizację oprogramowania układowego systemu. | |
| Powiadomienia SMTP nie zostały skonfigurowane. | |
| Ten ES NAS znajduje się w trybie czuwania lub przejęcia. Prosimy zalogować się do QES, aby uzyskać więcej informacji. | |
| Urządzenie i komputer mogą nie znajdować się w tej samej podsieci. Niektóre funkcje mogą nie działać. | |
| Ustawienia Wi-Fi nie zostały skonfigurowane. | |
| Połączenie Wi-Fi | |
| Wymagane logowanie | |
| Brak dostępu do Internetu | |
| Dostępne są aktualizacje aplikacji. | |
| Wymagane są aktualizacje aplikacji. |
Ikony nazw
| Ikona | Opis |
|---|---|
| To urządzenie zostało dodane ręcznie. | |
| To urządzenie zostało zaimportowane przez QID jako „Moje urządzenie" i znajduje się obecnie na liście urządzeń QID (logowanie QID zakończone pomyślnie). | |
| To urządzenie zostało zaimportowane przez QID jako „Moje urządzenie", ale lista urządzeń QID nie została jeszcze zaktualizowana (logowanie w toku lub logowanie nieudane). | |
| To urządzenie zostało zaimportowane przez QID jako „Moje urządzenie", ale nie znajduje się już na liście urządzeń QID (logowanie QID zakończone pomyślnie). | |
| To urządzenie zostało zaimportowane przez QID jako „Urządzenie organizacji" i znajduje się obecnie na liście urządzeń QID (logowanie QID zakończone pomyślnie). | |
| To urządzenie zostało zaimportowane przez QID jako „Urządzenie organizacji", ale nie znajduje się już na liście urządzeń QID (logowanie w toku lub logowanie nieudane). | |
| To urządzenie zostało zaimportowane przez QID jako „Urządzenie organizacji", ale nie znajduje się już na liście urządzeń QID (logowanie QID zakończone pomyślnie). | |
| To urządzenie zostało udostępnione mi za pośrednictwem QID i znajduje się obecnie na liście urządzeń QID (logowanie QID zakończone pomyślnie). | |
| To urządzenie zostało udostępnione mi za pośrednictwem importu QID, ale lista urządzeń QID nie została jeszcze zaktualizowana (logowanie w toku lub logowanie nieudane). | |
| To urządzenie zostało udostępnione mi za pośrednictwem importu QID, ale nie znajduje się już na aktualnej liście urządzeń QID (logowanie QID zakończone pomyślnie). | |
| To jest NAS HA. | |
| To jest NAS HA, ale znajduje się w stanie błędu. |