Produkty, których dotyczy problem
QTSSzczegóły
Po włączeniu Advanced Folder Permissions, każdy plik lub folder ma indywidualne uprawnienia dla każdego użytkownika. Usunięcie użytkownika wymaga od systemu usunięcia tych uprawnień ze wszystkich plików i folderów, co może zająć trochę czasu, jeśli masz wiele plików i folderów. Usunięcie wielu użytkowników jednocześnie również zwiększa całkowity czas przetwarzania, ponieważ każdy użytkownik jest przetwarzany indywidualnie.Dalsze czytanie
Ostatnio edytowane: