Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam nie działa licencja exfat kupiona na qnap.
Ktoś miał podobne problemy ?
licenja kupiona , aktywna, widoczna jest w nasie ale po podłączeniu dysku pisze ze mam wykupić licencje i nie działa jako exfat / jest nie widoczny nośnik
jeśli oczekujesz ze coś tutaj pomożemy, to jesteś w błędzie, licencje są przypięte do nasa , skoro jest błąd w firmware , to też nic tutaj nie zrobimy.
Jak masz z tym problem , wnioskuj o zwrot pieniędzy - w końcu nie działa tak jak oczekujesz.
PS:
Póki co , potwierdza się moja reguła , że MAC jest dla idiotów...
P.S o co chodzi z MAC ?
tylko mi pozostaje wniosek o zwrot.
co raz bardziej podoba mi się qnap obsługa i działanie... Przekonywali mnie do zakupu qnap zamiast S bo jest support , szybki helpdesk etc , a S po prostu działa bez ciągłego pisania do helpdesku , dziwne podejście do klienta przez firmę qnap. poczekaj Pan pól roku na nowy QTS, może błąd się naprawi